Back BesplatanSport.com

Druga strana medalje……Other side of a medal

(1 Glas)
Druga strana medalje……Other side of a medal


Ono što publika vidi su utakmice i rezultati. Sećam se kad smo za Svetsko prvenstvo ’98 u Japanu trenirali u 7 ujutru, zbog vremenske razlike... ili kad smo radili teretanu direktno iz aviona posle puta od 16 sati… Da li ste se nekad zapitali koliki rad,disciplina i odricanje stoje iza svakog uspeha? Pogledajte ovaj sjajni video koji vam otkriva drugu stranu medalje.Da li ste spremni da krenete ovom stazom i postanete ŠAMPION?

What fans see is games and results. I remember practicing at 7 a.m. for World Championship ’98 in Japan, because of time zones…or when we were doing jym right after 16 hours airplane flight…Have you ever think about how much dedication, work and discipline lies behind every success? Maybe you can discover other side of a medal in this great video. Are you ready to go on this path and become a CHAMPION?

Pin It

Medije

f
Andrija Gerić

Možda ste nekad dok ste trenirali neki sport osetili da možete još više i još bolje, ali vam to nekako ne polazi za rukom. Ili ste pratili trening vašeg deteta i niste bili zadovoljni kako ono napreduje i kakvi su mu rezultati na takmičenju , a svi vam govore da je veliki talenat. Da li je na mečevima vaš učinak je ispod onog što prikazujete na treningu? Ako ste trener da li želite da naučite kako da još bolje vodite ekipu, komunicirate sa vašim igračima i prenosite im znanje??Zovem se Andrija Gerić i posle 25 godina uspešne odbojkaške karijere, preko…

Adresa sajta andrijacoaching.wordpress.com/ Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
2014-02-13
četvrtak, 13 februar 2014 08:51

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori