Back BesplatanSport.com

Radmanovićevo “zakucavanje”

(0 glasova)
Radmanovićevo “zakucavanje”


U svojoj debitantskoj sezoni u NBA ligi, bivše krilo Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Vladimir Radmanović veoma brzo je ušao u startnu petorku Sijetl Supersoniksa.

Geri Pejton sa 20, i Radmanović sa 18 poena (njegov tada rekord NBA karijere) bili su najzašlužniji za ubedljivu (117:89) pobedu Sijetla nad Detroitom 22. decembra 2001. godine. Mladi Srbin drugi put je započeo susret u startnoj petorci Sijetla.

Radmanović, a i mnogi drugi, utakmicu protiv “Pistonsa” ipak su zapamtili po nezgodi koja mu se dogodila u poslednjoj četvrtini.


U želji da atraktivnim potezom podigne oko 15 hiljada navijača domaće ekipe na noge, 21-godišnji košarkaš je u jednom kontranapadu silovito “zakucao” loptu sa dve ruke u koš, ali nije na vreme pustio obruč pa je pao na leđa i svom silinom udario glavom o parket.
Činilo se u prvom trenutku da je Radmanović teže povređen, ali se ubrzo pridigao i uz pomoć saigrača i lekara došetao do klupe bez vidljivijih ozleda, osim ogrebotina na vratu.

Da bi proverio da li je zaista sve u redu sa njegovim klupskim kolegom, bek Brent Beri upitao je Radmanovića u kojoj se zemlji nalazi. Kada je Vlada šeretski odgovorio da je u Avganistanu, svima je bilo jasno da će sa talentovanim košarkašem biti sve u redu.

Lekari su kasnije konstatovali da se Radmanović samo dobro ugruvao.

Pin It

Medije

f
Sportska Kupusara

- Ako mislite da je ovo jugonostalgičarski sajt, u pravu ste! - Ako mislite da je ovo prosrbski sajt, u pravu ste! - Ako mislite da je ovo prohrvatski sajt, u pravu ste! - Ako mislite da je ovo pro-crnogorski, pro-slovenački, pro-bosanski ili pro-makedonski sajt, u pravu ste! - Ako mislite da je ovo anti-srpski, anti-hrvatski, anti-bosanski, anti-crnogorski, anti-makedonski ili anti-slovenački sajt, u pravu ste! - Ako mislite da smo preozbiljni, u pravu ste! - Ako mislite da se sprdačimo, u pravu ste! - Ako mislite da je ovakav sajt davno nedostajao i da nas vraća u neka lepša vremena,…

Adresa sajta strategija.org/
2014-04-03
četvrtak, 03 april 2014 09:33

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori