Back BesplatanSport.com

Novi Beograd i Avala su najbolji klubovi u Beogradu

Na “25. rukometijadi” i završnoj svečanosti Mini lige rukometnog Saveza Beograda dodeljena su priznanja najboljim klubovima i osvajačima medalja.
Novi Beograd i Avala su najbolji klubovi u BeograduKao rezime svega urađenog u proteklih godinu dana proglašeni su i najuspešniji klubovi u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ova laskava titula i prelazni pehar, po drugi put, pripao je Rukometnom klubu Novi Beograd.

U obzir je uzeto nekoliko kriterijuma: rezultati, masovnost, kvalitet rada svih ekipa – od seniora do najmlađih. Podsećamo da je RK Novi Beograd u prethodnih godinu dana osvojio mnoštvo trofeja: Šampioni Srbije (1999, 2000), vicešampioni Srbije (2001); Prvaci LMK Beograda (2000)  i dva druga mesta (1999, 2000. sa “B” ekipom), kao i jedno treće mesto (1999).

Zatim, medalje u Mini ligi: Zlato za 2003. i 2001. i srebro za 2002.

Svemu ovome treba pridodati i odlične rezultate seniorse ekipe – 4. mesto u Prvoj ligi. Svi ovi trofeji su bili i više nego dovoljni da se ovaj pehar nađe ponovo u vitrinama Rukomentog kluba Novi Beograd.

Iza Novog Beograda na drugom mestu je ekipa Partizana, a zatim Studentski grad i Crvena zvezda.

U konkurenciji ženskih ekipa za najuspešniji klub proglašena je ekipa Avale , drugi je Taurunum a treće mesto je zauzela ekipa Novog Beograda.

Autor: Ivana Maksimović


Posted: 24 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori