Back BesplatanSport.com

Reprezentativci kupili belu tehniku za ljude koji su pretrpeli štetu od poplava

Rukometni reprezentativci Srbije prikupili su novčana sredstva, od kojih su u objektu Tehnomanije kupili neophodnu belu tehniku za stanovništvo, koje je u prethodnom periodu pretrpelo štetu u poplavama koje su zadesile našu zemlju.
Reprezentativci kupili belu tehniku za ljude koji su pretrpeli štetu od poplava„U trenutku kada je ova nesreća zadesila Srbiju, organizovali smo se da mi kao rukometna reprezentacija Srbije, što bivši, što sadašnji igrači, pomognemo na neki svoj način. Dogovorili smo se da ne uplaćujemo novac, hteli smo nekome namenski da pomognemo, da znamo da smo mu pomogli bar malo, kako bi krenuo od početka. Od novca koji smo skupili, kupili smo 14 osnovnih kompleta za domaćinstva, veš mašinu, špret i frižider, a u narednim danima probaćemo da dođemo do spiskova onih koji su najugroženiji, i da se njima direktno isporuči”, rekao je Rastko Stojković, reprezentativac Srbije

Rukometaše Srbije u subotu, 14. juna očekuje revanš meč sa selekcijom Češke u okviru baraž utakmica za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. U prvoj utakmici, reprezentativci Srbije pobedili su Češku, rezultatom 23:15. Posle dva dana odmora, reprezentativci se danas okupljaju u Kovilovu, gde nastavljaju sa treninzima za meč koji ih očekuje.

Posted: 12 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori