Back BesplatanSport.com

Rukometna reprezentacija Srbije na humanitarnom meču u Banjaluci

BANJALUKA - Rukometna reprezentacija Srbije dolazi u punom sastavu na humanitarnu utakmicu protiv selekcije Republike Srpske 16. juna u banjalučkoj dvorani Borik.
Rukometna reprezentacija Srbije na humanitarnom meču u Banjaluci


Selekcije Srpske i Srbije u ponedjeljak 16. juna, od 20.15 časova odigraće u Banjaluci humanitarni meč za ugrožene u poplavama, a jedan od organizatora i aktera ovog meča, golman Barselone, Danijel Šarić u izjavi za MONDO najavio je da će "orlovi" doći kompletni.

"Reprezentacija Srbije doći će u punom sastavu u Banjaluku, ne znam da li će svi igrati, s obzirom da igraju dan ranije baraž, ali svi dolaze u Borik. Ulaznice će biti tri ili pet KM i uvjeren sam da ćemo napuniti dvoranu i pomoći ljudima koji su stradali", rekao je Šarić, koji je u proteklih nekoliko sedmica bio zadužen za okupljanje igrača sa ovih prostora za ovaj humanitarni meč.

Organizatori ovog meča rade na tome da obezbijede i sponzora ovog meča, a nadaju se da će i privatne i državna firme podržati ovaj humanitarni događaj, bar kupovinom karata.

Šarić je istakao da će svaka marka sa ovog meča biti upućena na pravu adresu, a to znači onima kojima je pomoć stvarno potrebna.

"IHF je takođe dao određenu finansijsku pomoć, u narednim danima dobiću i odgovor Fondacije Barselona, a sav novac, svaka marka koja se sakupi ići će za ugrožene. Zbog svega što se dešava sa podjelom pomoći, lično ću se potruditi da pomoć ode onima kojima je najpotrebnija. To su prije svega Doboj i Šamac, ali svjesni smo da ima još područja koja su stradala i trudićemo se da pomognemo onima koji su najviše pogođeni", rekao je Šarić.

Izvor: www.banjaluka-info.com

Posted: 12 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori