Back BesplatanSport.com

Državno prvenstvo Srbije za osobe sa invaliditetom u KUGLANjU

Sportski savez invalida Srbije i u 2014. godini organizuje u Državna prvenstva osoba sa invaliditetom, u kojima učestvuju najbolje plasirani takmičari sa opštinskih, gradskih i pokrajinskih takmičenja.
Državno prvenstvo Srbije za osobe sa invaliditetom u KUGLANjU


Prvo u nizu takmičenja u 2014. godini je Državno prvenstvo Srbije za osobe sa invaliditetom u KUGLANjU. Takmičenje će se održati 05.04.2014. u Pančevu - Kuglana B.S.P. Pančevo, Novoseljanski put 139. sa početkom u 10:00 časova

Sportski savez invalida Srbije je sportska organizacija osoba sa invaliditetom humanitarnog karaktera. Naš osnovni cilj je uključivanje svih kategotija osoba sa invaliditetom u sportske aktivnosti radi poboljšanja i unapređenja njihovog psihofizičkog stanja, kao i socijalne i društvene inkluzije.

Savez kao krovna organizacija sporta osoba sa invaliditetom u Srbiji postoji od 1964 godine, a u svom članstvu oma preko 50 lokalnih saveza, društava i klubova. Članice našeg saveza su organizacije sa teritorije Republike Srbije čiji su članovi osobe sa invaliditetom iz svih invalidno-humanitarnih organizacija, osobe sa paraplegijom, osobe sa cerebralnom paralizom, osobe sa distrofijom, slepi i slabovidi, gluvi i nagluvi, ratni vojni i civilni invalidi i invalidi rada.
Pokrovitelj tekmičenja je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, i socijalnu politiku.

Sportski savez invalida Srbije
Deligradska 27 (Gradski centar za fizičku kulturu)
11000 Beograd
tel: +381 11 2657 545
fax: +381 11 2658 644
www.ssisrbije.rs
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
skype: ssisrbije
www.facebook.com/ssisrbije

Posted: 03 april 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori