Back BesplatanSport.com

Štrand i Novosađani spremni za basketaški spektakl

Sve je spremno za basketašku groznicu na Štrandu 20. avgusta, kada će se održati turnir 3x3 Novi Sad Streetball pod pokroviteljstvom najbolje ekipe sveta, Novi Sad Al Wahda.
Štrand i Novosađani spremni za basketaški spektakl

Dušan Domović Bulut, Marko Ždero, Marko Savić i Dejan Majstorović napravili su idealnu uvertiru za povratak u svoj grad titulom na prošlonedeljnom čelendžeru u Bukureštu, gde su imali veliku podršku navijača iz Srbije, a sada su sve podredili spektaklu koji je izazvao veliko interesovanje.

Već u 16 časova počeće nadmetanja u šutiranju trojki u U15 konkurenciji, sat kasnije kreće takmičenje turnira po grupama, polufinalni dueli zakazani su za 20 časova, finalni za 21.20, a u međuvremenu, basketaško-muzički spektakl upotpuniće Gazda Paja.

Specijalni program za publiku između mečeva vodiće momci iz „Dnevnjaka“, Miloš Milaković i Mihajlo Radivojević, a turnir će imati internacionalni karakter. Rivali Novosađana u grupi A su Džakovi Beograd i Kuslanova Zagreb, u grupi B su Orion Menjačnice Novi Sad, Olimp Beograd i Hun Team Budapest.

Biće to idealna prilka da najdominantnija basketaška ekipa sveta streetball groznicu prenese u svoj grad, a svi preduslovi za to odavno su stvoreni. Prošle godine turnir je uspešno održan, pod imenom ZERO21 Novi Sad, a Štrand se kao popularna gradska lokacija pokazao kao idealan za promociju ulične basketaške subkulture i slavljenje bunta i upornosti kroz zdrav i aktivan način života.

Posted: 19 avgust 2016
Pin It

Medije

f

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori