(ZA)VOLI JAVNI NASTUP!

(ZA)VOLI JAVNI NASTUP! radionica na kojoj ćete uvežbati kako savladati strah i tremu, osmisliti dobar govor...   sastoji se iz dva segmenta i održava se u utorak i sredu 5. i 6. jula od 17:30 – 21:00 u prostorijama Raspustilišta u Radničkoj 20 (centar Novog Sada).
(ZA)VOLI JAVNI NASTUP!

Ukoliko te je strah da govoriš/nastupaš  pred drugim ljudima – na faxu, na poslu, u udruženju... – pa to apsolutno izbegavaš.
Ukoliko se zablokiraš kada vidiš kamere, a plaše te i govornice i mikrofoni.
Ukoliko pred svaki javni nastup imaš ogromnu tremu.
Ukoliko imaš puno toga da kažeš, a ipak nisi zadovoljan/a svojim govorima.
Ukoliko „samo“ želiš da se usavršavaš i napreduješ.
DOĐI NA NAŠU LETNJU DVOVEČERNJU RADIONICU JAVNOG NASTUPA –

(ZA)VOLI JAVNI NASTUP!

Tokom dve večeri naučićeš:
Kako da osmisliš dobar govor i kako da ga preneseš publici na pravi način.
Kako da tvoj stajling radi za tebe.
Kako da se ugledaš na druge, ali i da izgradiš svoj lični stil javnog nastupa.
Kako da pobediš strah i tremu.
Kako da zavoliš javni nastup.

Trening će voditi sertifikovana edukatorka na temu javnog nastupa i veština komunikacije iz Novog Sada – Maja Ciganović.

Maja se deset godina bavi edukacijom na ovu temu. Radila je i sa mladima i sa odraslima, i sa ženama i sa muškarcima. Posebno je ponosna što je imala priliku da radi sa polaznicama Akademije ženskog liderstva i sa mladima iz čitavog regiona na Nedelji socijaldemokratije. Svoj javni nastup je usavršavala i usavršava kroz društveni aktivizam. Bila je potpredsednica ženskog košarkaškog kluba „Vojvodina“ zadužena za saradnju sa medijima, a sada je predsednica  „Centra za afirmaciju žena u sportu“.Veruje da svako u svom poslu može da postane bolji/a, a da pritom bude kreativan/a i ostane svoj/a. Sigurna je da svako može da ima odličan javni nastup i zanimljive prezentacije, a da su potrebni samo odluka i upornost. Voli javni nastup i obožava da edukuje i motiviše druge.

 (ZA)VOLI JAVNI NASTUP! na radionici koja  se sastoji iz dva segmenta i održava se u utorak i sredu 5. i 6.juna od 17:30 – 21:00 u prostorijama Raspustilišta u Radničkoj 20 (centar Novog Sada).
Uz letnji popust, (ZA)VOLI JAVNI NASTUP! za samo 3000 dinara.
Prijavi se do ponedeljka 4. jula na 063/560-906 ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prvi ko se prijavi na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i kaže da je najavu video na sajtu BesplatanSport.com radionicu pohađa besplatno...


Radionica je namenjena starijima od 18. godina, bez obzira na pol i zanimanje i mesto stanovanja.

Specijalni bonus:
Veštine prezentovanja – kako da ti i tvoja prezentacija ostavite utisak.

P.S.  Oooo da, na treningu ćemo vežbati javni nastup i koristiti kameru, ali bez brige. :)

VIDIMO SE!
Društvo Raspustilište & Maja Ciganović

Posted: 01 jul 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori