Back BesplatanSport.com

Novosađani deklasirali tim NBA igrača za titulu u Abu Dabiju

Najbolji basketaši sveta, članovi ekipe 3x3 Novi Sad Al Wahda, ulaze u prepoznatljivu formu, što su potvrdili titulom na Quest Eventu u Abu Dabiju ovog vikenda.
Novosađani deklasirali tim NBA igrača za titulu u Abu Dabiju

Posle titule u Segedinu, Novosađani su briljirali na startu serije turnira u Abu Dabiju, a pobeda u finalu posebno je bila spektakularna, pobeđen je tim UAE All Stars sa velikih 21-6. Rivale je predvodio bivši NBA igrač Donte Grin, koji je igrao za Sakramento.

„Odličan rezultat za nas, a već sledećeg vikenda očekuje nas Abu Dabi international challenger, pa ćemo u međuvremenu iskoristiti sve pogodnosti koje grad pruža, kako bi se što bolje spremili“, kaže kapiten ekipe Dušan Domović Bulut.

Zahvaljujući pobedi, tim se kvalifikovao za FIBA World Tour u Pekingu, koji je na programu 17. i 18. septembra. Rezultat još više dobija na značaju jer je ekipa pretrpela kadrovske promene zbog povrede Marka Savića. Uz Buluta su igrali Marko Ždero, Dejan Majstorović i novi član Bojan Davidovac, koji se ekspresno uigrao. Već 24. i 25. juna, na programu je Challenger u Abu Dabiju.

Posted: 20 jun 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori