Back BesplatanSport.com

Juniorke poražene od Italije

Naše najbolje juniorke od 11. Septembra biju bitke na Svetskom prvenstvu, koje se održava u Portoriku. U prvoj fazi takmičenja protivnice našim devojčicama bile su reprezentacija Perua, Meksika i Kina.
Juniorke poražene od Italije

U prvom kolu doživeli smo maksimalni poraz od Perua, ali to je bila posledica dugog puta do, jer su  naše devojke putovale čak 17 sati!
Prva pobeda je zabeležena protiv Meksika, sa sigurnih 3:0.Duel sa Kinom odlučivao je putnika za drugu fazu Svetskog šampionata. Neverovatnom igrom i preokretom,Srbija je uspela da sruši Svetskog prvaka u kadetskoj konkurenciji pre dve godine i koje su došle ovde da bi se okitile zlatom, na kraju Srbija 3 Kina 2.
Na startu četvrtfinalne grupe pobedili smo Rusiju 3:1 i doživeli poraz od Italijanki istim rezultatom.Kada bude bio na programu meč trećeg kola sa Brazilom treba će nam mnogo bolja igra i verovatno pobeda za plasman u polufinale.


Autor:
Uroš Selenić

Posted: 19 septembar 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori