Back BesplatanSport.com

Košarkom protiv nasilja nad ženama

Takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja na košarkaškom terenu novosadskog Štranda, u subotu, 29. avgusta 2015. godine od 16 časova.
Košarkom protiv nasilja nad ženama

Takmičite se u paru sa nekom od novosadskih košarkašica i na taj način doprinesite pokretanju Radionice za izradu igračaka namenjene ženama koje su preživale porodično ili partnersko nasilje.

Ukoliko ne želite da se takmičite pokretanju Radionice možete doprineti i donacijom ili kupovinom nekih od proizvoda tokom trajanja takmičenja.

Svaki dinar prikupljen u akciji „Košarkom protiv nasilja nad ženama“ biće udvostručen sredstvima fondacije „Trag“ koja takođe podržava pokretanje Radionice za izradu igračaka.

Košarkašice koje učestvuju u takmičenju su: Slobodanka Tuvić Maksimović, Dejana Cvjetan, Jasmina Juras, veteranke Zorica Milojković, Milana Savić, Neda Vrebac i Magdolna Lajhtner i predstavnice Ženske košarkaške akademije, Nataša Vuković, Lara Radulović i Jelena Stamenković.

Prijavu za učešće potrebno je poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili se javiti na 063 813 89 88, a na dan takmičenja uplatiti 300 dinara na štandu Radionice za izradu igračaka, kao doprinos akciji.

Dobro došli su svi, bez obzira na pol, godine i košarkaško znanje.

Vidimo se!

Takmičenje organizuju Centar za podršku ženama iz Kikinde, Centar za afirmaciju žena u sportu iz Novog Sada i Novosadska ženska košarkaška akademija.

Posted: 26 avgust 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori