Pionirke i juniori u finalu

Još jedan odličan dan za odbojku i dvostruka pobeda nad Grčkom.
Pionirke i juniori u finalu

Prvo su pionirke od 13 h savladaki Grčku i finalu će igrati protiv pobednika meča između Turske i Rumunije. Nešto kasnije su i juniori bili uspešni protiv Grčke, takođe rezultatom 3:0 i u finalu će verovatno igrati protiv Turske.

Nastavljen je niz medalja. Prvo su kadetkinje i kadeti bili zlatni na balkanijadi, onda sj pioniri bili bronzani, a naše kadetkinje srebrne na EYOF-U.

Autor:
Uroš Selenić

Posted: 05 avgust 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori