Nova pobeda Srbije

Srpske odbojkašice  savladale su u trećem kolu EYOF-a  reprezentaciju Češke, rezultatom  3:1.  Rezultat po setovima jasno oslikava razliku u kvalitetu.
Nova pobeda Srbije
Foto: www.ossrb.org

Prva dva seta  Srbija je ubedljivo dobila rezultatom 25:20 i 25:3. Nakon  ubedljivo dobijenog drugog seta, došlo je  do malog opuštanja što su Čehinje iskoristile i stigle do 2:1.

Ipak u  četvrtom setu  kvalitet je jasno stavljenj do znanja, novi  dobijen set sigurno i lagano za konačnih 25:17.  U polufinalu protivnik će najverovatnije biti Turska.

Autor:
Uroš Selenić

Posted: 30 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori