Back BesplatanSport.com

Kadetkinje sigurne protiv Poljske na startu EYOF-a

Kadetkinje Srbije u prvom kolu EYOF-a maksimalnim rezultatom su savladale Poljakinje po setovima je bilo, (25:13,31:29,25:19).
Kadetkinje sigurne protiv Poljske na startu EYOF-a

Naše devojke su tokom čitavog meča dominirale i bile bolje u svim elementima igre, jedini pad desio se u drugom setu kada su naše devojke dozvolile Poljakinjama da stignu (24:20), ali to je bilo sve od njih. U trećem setu  potvrđena je  razlika u kvalitetu, tako da su naše kadetkinje vrlo uspešno započeli EYOF.

Za razliku od njih,naši najbolji kadeti doživeli su poraz na premijeri  od Italijana,koji su vicešampioni Evrope rezultatom 3:1.

Kadeti u drugom kolu igraju protiv Češke.

Autor:
Uroš Selenić

Posted: 27 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori