Back BesplatanSport.com

Poznati rivali Srbije na kadetskom Svetskom prvenstvu

Kadetska ženska reprezentacija saznala je imena rivala i raspored igranja, na Svetskom prvenstvu koje će biti održano od 7. - 16. avgusta u Peruu.
Poznati rivali Srbije na kadetskom Svetskom prvenstvu
Srbija je u grupi sa Poljskom, Nemačkom, Kinom i Tajlandom. Svoj prvi meč će odigrati u noći između 7 i 8 avgusta  od 00:00, protiv Poljske. Drugo kolo će igrati 9. avgusta od 2:00 h, protiv Kine. Zatim su naše devojke slobodne u trećem, a četvrto igraju 11. avgusta od 02:00h, protiv Tajlanda. Da bi u poslednjem kolu  u noći između 11. I 12.  avgusta igrali protiv Nemačke od 00:00 h.
Plasman u četvrtfinale izboriće po 4 reprezentacije iz svake grupe.

U A grupi će igrati Peru, Egipat, Meksiko, Koreja i Kineski Tajpeh.

U C grupu su svrstani SAD, Dominikanska Republika, Argentina, Rusija i Belgija.

U D grupi će igrati Brazil, Japan, Turska, Italija i Kuba.

Autor:
UROŠ SELENIĆ

Posted: 25 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori