Back BesplatanSport.com

Pioniri u polufinalu balkanijade

Muška pionirska reprezentacija savladala je u trećem kolu Balkanijade ekipu Moldavije,rezultatom 3:0 (25:16, 25:12, 25:19).
Pioniri u polufinalu balkanijade

Srbija će u petak od 16 časova igrati protiv  Bugarske. Ukoliko pobede reprezentaciju Bugarske u finalu će igrati protiv  boljeg iz  drugog polufinala, u kome se sastaju Turska i Rumunija. Naši najmlađi momci imaju veliku priliku, da se posle kadeta i kadetkinja i oni okite titulom prvaka Balkana.

Autor:
Uroš Selenić

Posted: 24 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori