Back BesplatanSport.com

Odbojkaši krenuli sa pripremama

Muška i ženska juniorska reprezentacija  trenutno se nalaze u Vrnjačkoj Banji gde se pripremaju za svoja takmičenja. Juniori   će  učestvovati na Balkanijadi od 1. - 5. avgusta, koja će se održati u Ankari. Selektor Siniša Reljić je objavio spisak igrača koji će konkurisati  za to takmičenje.
Odbojkaši krenuli sa pripremama

Na spisku se nalaze:
Tehničari: NIKOLA STOKOVIĆ, NEDELJKO RADOVIĆ, ANDRIJA VILMANOVIĆ.
KOREKTORI: LAZAR DODIĆ, MILOŠ NADAŽDIN.
BLOKERI: NEMANJA MAŠULOVIĆ, BOŠKO BOJIČIĆ, STEFAN KOVAČEVIĆ.
PRIMAČI: FILIP KOVAČEVIĆ, MARKO RADOSAVLJEVIĆ, LUKA  VELIČKOVIĆ, MILUTIN NEJIĆ, VANJA EREMIĆ I MIODRAG MILUTINOV.

Juniori Srbije će na startu Prvenstva Balkana igrati protiv BJR Makedonije u subotu, 1. avgusta od 18,00 časova. U nedelju, 2. avgusta, Srbija će igrati protiv Rumunije (16,00), a u ponedeljak, 3. avgusta protiv Bosne i Hercegovine (12,30) i Grčke (18,00). U utorak, 4. avgusta, Srbija će igrati protiv Turske (16,00), a u sredu, 5. avgusta protiv Albanije (16,00).

Dok će juniori igrati Balkanijadu, ženska juniorska reprezentacija će se pripremati za mnogo značajnije i važnije prvenstvo, Svetsko prvenstvo u Portoriku od 11.-19.s eptembra. Marijana Boričić prvi trener, objavila je spisak od 16 imena, međutim neke od tih igračica imaju obaveze u kadetskoj reprezentaciji, pa će se po završetku EYOF-a  i kadetskog Svetskog prvenstva pridružiti  ostalim juniorkama.

Na spisku su:

TEHNIČARI: JELENA VIGNJEVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I ALEKSANDRA ĆIROVIĆ (VIZURA).
KOREKTOR: SARA LOZO (VIZURA) I BOŽICA MARKOVIĆ (BEOGRAD).
LIBERA: ALEKSANDRA TADIĆ (ITON SREM TEMPO, SREMSKA MITROVICA) I MILENA DIMIĆ (VIZURA).
BLOKERI: JOVANA KOCIĆ (VIZURA), MAJA ALEKSIĆ (VIZURA), OLGA JEJIĆ (CRVENA ZVEZDA) I SARA VUČIĆEVIĆ (TENT, OBRENOVAC).
PRIMAČI: KATARINA MARINKOVIĆ (RADNIČKI, BEOGRAD), BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), MILICA ĆERANIĆ (TENT, OBRENOVAC), MARIJA VUJNOVIĆ (JEDINSTVO, STARA PAZOVA), KATARINA LAZOVIĆ (VIZURA) I MILKA STIJEPIĆ (CRVENA ZVEZDA).

XVIII SP 2015. u konkurenciji juniorki odigraće se od 11. – 19. septembra u Kaguasu, Humakau, Hunkosu i Maunabu, u Portoriku.

Juniorke Srbije, aktuelne prvakinje Evrope, igraće u B grupi sa Kinom, Peruom i Meksikom.

U A grupi će igrati Portoriko, Rusija, Bugarska i Kuba, u C grupi će igrati Japan, Italija, Kineski Tajpeh i Egipat, a u D grupi Brazil, Turska, Dominikanska Republika i Češka.

Autor:
Uroš Selenić

Posted: 24 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori