Back BesplatanSport.com

Kadeti i kadetkinje na EYOF-u

Odbojkaška kadetska reprezentacija nakon osvojenog  zlata na Balkanijadi u Cetinju,nije imala previše vremene za odmor. Oni će  putovati u petak uveče u Gruziju, gde ih od 27. jula -1. avgusta očekuje Evropski olimpijski festival mladih.
Kadeti i kadetkinje na EYOF-u

Milan Đuričić, prvi trener kadeta Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Gruziji.
Na spisku su:

TEHNIČARI: NIKOLA ŽUGIĆ (PARTIZAN) I VUK TODOROVIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

KOREKTOR: MIRAN KUJUNDŽIĆ (SPARTAK, SUBOTICA).

LIBERA: LAZAR STAŠEVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I LUKA ČAJIĆ (SPARTAK, SUBOTICA).

BLOKERI: ALEKSANDAR PERIŠIĆ (PARTIZAN) I ALEKSA POLOMAC (METALAC TAKOVO, GORNJI MILANOVAC).

PRIMAČI: DAVID MEHIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD), BORIS BUŠA (PARTIZAN), DANILO PAVLOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), VUKAŠIN NEDELJKOVIĆ (PARTIZAN) I VUKAŠIN ĐURĐEVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

Kadeti su  će redom igrati protiv Italije,Češke i Turske,sve utakmice igraju od 17h. U A grupi će igrati Poljska, Bugraka, Rusija i Gruzija. Po dve prvoplasirane ekipe iz savke grupe obezbediće učešće u polufinalu.

Zajedno sa kadetima i kadetkinje će učestvovati na istom takmičenju. Jovo Caković, prvi trener kadetkinja Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Gruziji.

Na spisku su:

TEHNIČARI: ANA JAKŠIĆ (CRVENA ZVEZDA) I ANĐELA VESELINOVIĆ (VIZURA).

KOREKTORI: ANJA AŠONJA (CRVENA ZVEZDA) I VANJA BUKILIĆ (CRVENA ZVEZDA).

LIBERO: TIJANA MILOJEVIĆ (CRVENA ZVEZDA).

BLOKERI: JOVANA KOCIĆ (VIZURA), TAMARA RADMILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I LJUBICA MILOJEVIĆ (KRALJ, BEOGRAD).

PRIMAČI: KATARINA LAZOVIĆ (VIZURA), MILICA TASIĆ (CRVENA ZVEZDA), ANASTASIJA SEKULIĆ (CRVENA ZVEZDA) I  ANA MARTINOVIĆ (VIZURA).
Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće u B grupi, sa Belgijom, Češkom i Poljskom. Kadetkinje Srbije će na startu turnira u Tbilisiju (27. jul) igrati protiv Poljske od 17,00 časova po našem vremenu. U 2. kolu, 28. jula, Srbija će igrati protiv Belgije (11,30), a u poslednjem, 3. kolu, 29. jula, protiv Češke (11,30). Propozicije su iste kao i kod muških ekipa,dve prvoplasirane iz svake grupe,obezbediće polufinale.

Poželimo puno sreće ovim dečacima i devojkama i da nas obraduju novim medaljama.

Uroš Selenić

Posted: 23 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori