HUMANITARNA AKCIJA „HUMANE ROMANTIČARKE“

(1 Glas)
SC „ŠUMICE“ 7 JUN OD 16 DO19 i 30 ČASOVA
HUMANITARNA AKCIJA „HUMANE ROMANTIČARKE“

Pozivamo Vas da dođete u SC „Šumice“ 7 juna od 16 časova i prvedete jedno sporstko-edukativno popodne sa svojom porodicom na humanitarnoj akciji “Humane romantičarke“ Humanitarnu akciju “Humane romantičarke“ su pokrenuli najstariji beogradski rukometni klub „ORK Beograd“ i Udruženje „Centar za unapređenje društva“, posvećenoj deci sa invaliditetom  imaju poteškoća u psihomotornom razvoju.  Ovom akcijom želimo da započnemo prikupljanje sredstava za otvaranje Centra za fizikalnu terapiju u specijalizovanom centru  stdio №1“  gde rade stručni kadrovi po programu Profesora Dr Veska Draškovića. Takođe, našim partnerima u realizaciji ove akcije, domu za decu bez roditeljskog staranja „Zvečanska 52“ želimo da priuštimo bar jednu spravu za njihovu teretanu, koju ćemo zajedno koristiti za vežbanje.
Za realizaciju programa fizikalne terapije,  za rad sa 100 dece u trajanju od 12 meseci neophodno je prikupiti 1.550.000, 00 RSD.                                                                                                                                     
Humanitarna Akcija je osmišljena kao edukativno-kreativna manifestacija na kojoj očekujemo oko 3.000 sugrađana i njihovu decu. Najstariji beogradski rukometni klub „ORK Beograd“ i prvak Srbije u rukometu „Radnički“ iz Kragujevca će odigrati revijalnu utakmicu, a u pauzama naše goste će zabavljati javne ličnosti iz sveta muzike, filma i sporta (Bora Čorba, Boško Sindikat, Mina Kostić, Ivan Gavrilović i drugi gosti iznenađenja a koji će izvesti i po koju svoju pesmu). U posebnoj sali, najmlađi naši gosti će pogledati edukativnu pozorišnu predstavu „Zemlja bajkovija“, a tokom celog programa će se promovisati sport, zdrava ishrana, zdravi stilovi života, tolerancija i druge vrednosti građanskog društva. Program će voditi poznata voditeljka sa RTS-a Sanja Belović i član grupe Piloti, Filip Pat.
Posebno zabavan deo za naše goste biće izvlačenje robnih nagrada za gledaoce putem broja koji će platiti na ulazu u formi donacije od 100 dinara i/ili više u skladu sa svojim mogućnostima.

S poštovanjem,  

                                                                          CENTAR ZA UNAPREĐENJE DRUŠTVA
Kralja Milana br. 4
Dušica Jeleč, predsednik
Kon. tel. 011/2643-720,061/2847-581
Tekući račun 160-421533-66

Posted: 06 jun 2015
Pin It
nazad na vrh