Back BesplatanSport.com

Četverac odličnom trkom doveslao do polufinala

Četverac bez kormilara, u sastavu Miloš Vasić, Radoje Đerić, Miljan Vuković i Goran Jagar, plasirao se u polufinale Olimpijskih Igara. Oni su u repesažu  doveslali do cilja u vremenu 6:01,97, ispred Novog Zelanda, Italije i Češke, koja nije prošla u polufinale.
Četverac odličnom trkom doveslao do polufinala

Jagar, Vasić, Vuković i Đerić su poveli odmah na startu i tu čelnu poziciju, nisu ispuštali sve do prolaska kroz cilj. Iza sebe su ostavili posade Novog Zelanda (6:03,66), Italije (6:04,27), i Češke (6:04,56).

I sam finiš naš čamac je izveslao odlično. Odbio je sve napade i sa gotovo tri sekunde prednosti u odnosu na drugog trijumfalno je prošao prvi kroz cilj.

“Naš četverac je izveslao jednu odličnu trku, kako na tehničkom tako i na taktičkom planu. Od početka su držali sve konce u svojim rukama uspevši da trijumfuju u izuzetno jakoj konkurenciji i da tako dođu do polufinala. “, istakao je selektor veslačke reprezentacije Srbije Nebojša Ilić.

Polufinale je na programu u četvrtak u 11 časova i 10 minuta po srednjeevropskom vremenu. Borba za medalju zakazana je za subotu.

Izvor: www.oks.org.rs

Posted: 31 jul 2012
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori