Back BesplatanSport.com
  • Sportske vesti
  • Voda
  • Poziv volonterima na saradnju u realizaciji Svetskog prvenstva U18 u Novom Sadu

Poziv volonterima na saradnju u realizaciji Svetskog prvenstva U18 u Novom Sadu

Srbija će u periodu od 16. do 22. marta biti domaćin Svetskog prvenstva za igrače uzrasta do 18 godina Divizije II, Grupa B, koje će biti održano u ledenoj dvorani "SPENS" u Novom Sadu. Tim povodom Savez hokeja na ledu Srbije upućuje poziv na saradnju volonterima, u cilju pomoći u organizaciji i realizaciji ovog takmičenja.
Poziv volonterima na saradnju u realizaciji Svetskog prvenstva U18 u Novom Sadu

Srpski hokej i ove godine je dobio priznanje od Međunarodne hokejaške federacije (IIHF) u vidu organizacije jednog planetarnog takmičenja, na kojem će osim reprezentacije Srbije, koja brani bronzanu medalju osvojenu prošle godine u Estoniji, učestvovati i selekcije Australije, Belgije, Kine, Rumunije i Španije. Biće to peti put u poslednje četiri godine da Srbija organizuje jedan svetski šampionat, treći put prvenstvo za igrače do 18 godina, a drugi u Novom Sadu od 2011. godine.

Nijedno od ovih takmičenja ne bi moglo da bude realizovano bez velike pomoći volontera koji su bili važan deo svake dosadašnje reprezentativne akcije kojoj je Srbija bila domaćin. Upravo iz tog razloga Savez hokeja na ledu Srbije poziva volontere koji žele da učestvuju u organizaciji i realizaciji Svetskog prvenstva za igrače do 18 godina Divizije II, Grupa B, da pošalju svoje prijave putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do (odnosno, zaključno sa) nedelje, 8. marta.Prijava kandidata treba da sadrži:

    ime i prezime kandidata,
    kontakt telefon,
    datum rođenja i
    prethodna volonterska iskustva.

Ovom prilikom napominjemo da kandidati ne smeju biti mlađi od 16 godina, kao i da kandidati koji nisu iz Novog Sada mogu da sa prijave, ali Savez hokeja na ledu Srbije neće snositi njihove putne i troškove boravka u Novom Sadu tokom trajanja Svetskog prvenstva.

Budite deo našeg tima i pomozite da se gostima iz inostranstva još jednom pokažemo u pravom svetlu, a reprezentaciji Srbije stvorimo uslove za još jedan odličan rezultat na svetskim šampionatima.

Sva dodatna pitanja možete postaviti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Više o učesnicima i terminima mečeva šampionata možete pogledati na linku>>

Posted: 24 februar 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori