Back BesplatanSport.com

TROFEJ BEOGRADA – ZLATIBOR 2014

Vazduhoplovni savez Beograda održao je konferenciju za medije povodom organizacije takmičenja „Trofej Beograda – Zlatibor 2014“, koje će se održati narednog vikenda (21.-22. juna). Organizatori su VSB, KVS „Košava“ uz pomo lokalnih klubova. Prisutne je pozdravio Rudi Hodžić, sekretar VSB, a potom im se obratio i predsednik VSB Slobodan Maletić.
TROFEJ BEOGRADA – ZLATIBOR 2014


„Iako Beograd ima hendikep da na svojoj teritoriji ne poseduje brdo pogodno za poletanje paraglajderom, ponovo smo rešili da realizujemo takmičenje. Više od 50 takmičara iz Srbije i zemalja regiona, najavilo je svoj dolazak. Posebno bih skrenuo pažnju na dolazak kompletne reprezentacije Srbije u paraglajdingu, jer je ovo njihova poslednja provera pred Evropsko prvenstvo, koje se održava ove godinu u avgustu mesecu u Vršcu. Posebnu zahvalnost dugujemo Sekretarijatu za sport grada Beograda, bez čije se finansijske pomoći ovo takmičenje ne bi moglo održati“, kazao je Maletić.

Pored čelnika VSB, prisutnima se obratio i predsednik Vazduhoplovnog saveza Srbije Labud Bulatović, koji se zahvalio novinarima i gradskim vlastima koji su pomogli organizaciju takmičenja. Među prisutnima, bili su i takmičari Jovan Novak i Marko Tadić, kao i predstavnik Sekretarijata za sport grada Beograda Novica Todosijević.

Posted: 20 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori