Back BesplatanSport.com

Počela prijava za besplatne škole u toku leta

Sportski centar „Novi Beograd“, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Skupštine grada Beograda i Gradskom opštinom Novi Beograd, i ove godine organizuje besplatne programe koji će biti realizovani u vreme letnjeg raspusta za učenike novobeogradskih osnovnih i srednjih škola.
Počela prijava za besplatne škole u toku leta


U objektu SRC „11. April“ (Autoput br. 2), od 16. juna do 30. avgusta 2014. godine, organizujemo škole za obuku neplivača i škole plivanja sa tehinikama plivanja, dok će sportsko rekreativno program „NBG Akvadrom - zabava u vodi“, koji podseća na nekadašnje igre bez granica, sa pratećim sadržajem „Slikarski atelje“ biti organizovan od 15. jula do 28. avgusta.
Prijava za „NBG Akvadrom“ i „Slikarski atelje“ je u toku leta, direktno na otvorenim bazenima SRC „11. April“ kod dežurnog referenta programa. Prijave zaiteresovanih učenika za besplatne škole plivanja vršiće se u servisnom centru Gradske opštine Novi Beograd. Radno vreme servisnog centra je svakog radnog dana od 8:00 do 20:00 časova, broj telefona 785-0-785.

Izvor: http://scnovibeograd.co.rs


Posted: 03 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori