Back BesplatanSport.com

Bekrić, Jelača i Terzić u Ostravi

Na Mitingu u Ostravi takmičilo je troje naših takmičara : Emir Bekrić (AK “Partizan”) na 400m prepone, Tatjana Jelača (AK “Crvena Zvezda”) u bacanju koplja i Amela Terzić (AK “Novi Pazar”) na 2000 metara.
Bekrić, Jelača i Terzić u Ostravi


Četvrto mesto i rezultat 49.96 ishod su trke na 400 metara prepone Emira Bekrića. Posle holandskog grada Hengelo, trka u Ostravi bila je još jedna u nizu,potrebna za ulazak u formu.

Već za vikend Bekrića očekuje Ekipno prvenstvo Evrope za reprezentaciju u Rigi.

“Svako sledeće takmičenje je važan korak u pripremi za zacrtan cilj ove godine. Svaka prepona, vreme koje ostvarim mi znači da bih mogao zajedno sa trenerom da analiziram i radim dodatno na onim stvarima koje će doprineti da budem samo još bolji”, rekao je Emir Bekrić posle trke u Ostravi.

Tatjana Jelača zauzela je drugo mesto sjajnim hicem od 60,16 metara.

“Zadovoljna sam. Juče sam prestala sa antibioticama i imala sam baš dobre serije. Za vikend me očekuje Evropsko ekipno prvenstvo u Rigi i nadam se rezultatom oko 60 metara”, izjavila je Jelača.

Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić postavila je novi nacionalni rekord u neolimpijskoj disciplini na 2000 metara u vremenu od 5:55,62. Od 11 takmičarki, Amela je završila na osmoj poziciji. Rekord star devet godina u ovoj disciplini držala je Azra Eminović i bio je 6:07,63.

Posted: 18 jun 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori