Back BesplatanSport.com

ATLETSKA ŠKOLA "PARTIZAN" postoji od samog osnivanja kluba davne 1945. godine.

Od vajkada su veliki šampioni okupljali pregršt klinaca koji bi se ugledali na njih sa željom da i oni jednoga dana zablistaju na pobedničkom postolju. Te ljudske gromade tradicionalno su nakon, pa i tokom, karijera obavljali pedagoški proces edukacije mladih naraštaja. Jedan od najizrazitijih ličnosti jeste veliki šampion gospodin Franjo Mihalić.
ATLETSKA ŠKOLA "PARTIZAN" postoji od samog osnivanja kluba davne 1945. godine.


Danas sigurno ne bi bilo "Partizana" ovakvog kakav jeste, uspešan i ponosan, da mnogi njegovi učenici nisu pravilno formirani i ljudi čvrstog karaktera.

Kako se trenerski zanat prenosio s kolena na koleno, stalno je klesan i dovođen do savršenstva najfinijim alatom naših trenera, danas kao plod toga imamo mlade naslednike Dr Dragana Životića, gospođe Mirjane Stojanović, Nikole Tomasovića i mnogih trofejnih trenera "Partizana".

U Atletskom klubu radi 14 trenera u svim atletskim disciplinama počev od skoka motkom do maratona i hodanja, sa svim uzrasnim kategorijama.

ATLETSKA ŠKOLA "PARTIZAN" bavi se edukacijom, selekcijom, pravilnim razvojem psiho-fizičkog stanja Vaše dece i najstručnijim radom usmerenim ka vrhunskom sportskom rezultatu. Savršena je sredina da Vaša deca dobiju snažan karakter i volju za napredovanjem, a pritom ojačaju svoje zdravlje. U društvu velikih šampiona, poput Emira Bekrića, Asmira Kolašinca i drugih asova, Vaše dete će se socijalizovati i identifikovati sa pravim vrednostima, koje poseduje porodica JSD Partizan.

Atletika je kraljica sportova, ona je podloga za sve ostale sportove, pogotovu timske igre sa loptom gde je dominantna brzina. Ne dozvolite da Vaše dete propusti period najplodniji za razvoj brzine od 7. do 13. godine života. Dozvolite mu da trenira nekontaktni sport individualnog karaktera sa puno elemenata timskog rada, dozvolite mu da razvije humanost, da pomaže slabije, da pruži ruku boljima, da postane bolji čovek.

Posted: 26 maj 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori