Back BesplatanSport.com

Trka uz stepenice u subotu 31. maja

„Vršački atletski klub 1926“ u saradnji sa Fondacijom Hemofarm, SO Vršac, Turističkom organizacijom, Centrom Milenijum i Sportskim savezom, u subotu 31. maja 2014. godine, organizuje  drugu po redu „Trku uz stepenice 2014“.
Trka uz stepenice u subotu 31. maja


Trka će se održati u muškoj i ženskoj konkurenciji. Start muške trke je u 10, 00 časova, a ženske u 10.15 č. Staza je dužine oko 700 m, uz konstantan uspon sa ukupno 429 stepenika i visinskom razlikom od 107 m. 2 kategorije:  6 glavnih , 15 dodatnih tombola nagrada!Start trke je kod Centra Milenijum odakle kreće uspon bez stepenika (oko 100 m, zatim se nastavlja stepenicima do hotela Vile Breg ( 166 stepenika) pa konstantnim usponom bez stepenica (oko 50 m), nakon čega u završnom delu trke staza ide preko stepeništa do Crkve Svetog Križa ( 223 stepenika), a ciljni pravac je 20 m od poslednjeg stepenika. Prošlogodišnji pobednik je Milan Todorović član AK Beograd koji je postavio i prvi rekord staze 4 min 33 sek. 41 stotinka.    Okupljanje, prijava i preuzimanje startnih brojeva, kao i svlačionice, u vremenu od 08, 00 do 09, 30 časova u Centru Milenijum (ul. Omladinski trg br. 17, Vršac). Takođe po završetku trke obezbeđeno je tuširanje za sve takmičare. Po završetku obe trke proglašenje pobednika i dodele nagrada su ispred glavnog ulaza u Centar Milenijum.

Nakon trke, za sve učesnike je predviđeno druženje na prelepom Vršačkom bregu uz vrhunski kotlić u prostorijama Kluba ekstremnih sportova „Izazov“ (Topovski put bb). Bon za ručak je 100 dinara

Nagrade

- Prvoplasirani takmičari u obe kategorije dobijaju zlatnu medalju, pehar, diplomu i novčanu nagradu od 5.000 dinara.
- Drugoplasirani takmičari u obe kategorije dobijaju srebrnu medalju, diplomu i novčanu nagradu od 3.000 dinara.
- Trećeplasirani takmičari u obe kategorije dobijaju bronzane medalje, diplomu i novčanu nagradu od 2.000 dinara.
- Svi takmičari po završetku trke dobijaju medalje za učešće u trci. Takođe, za sve takmičare je
- Organizovana i sportska tombola sa preko 15 interesantnih nagrada.Za sve zainteresovane biće organizovan i obilazak Vršačke kule.

Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci, što je dužan i da potpiše na prijavnom listu. Takmičari mlađi od 18 godine moraju imati pismenu saglasnost roditelja ili trenera. Takmičari trče na vlastitu odgovornost.

Trku prati i obezbeđuje medicinska ekipa i Policija.    Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,  preko FB stranice ili na telefon 060/ 66- 31- 529, najkasnije do 29. 05. 2014. godine u 24:00 časova. Startnina se ne naplaćuje.

Na prvi pogled kratka, na drugi ekstremno teška, a na treći nezaboravno lepa, eto takva je naša „Vršačka trka uz stepenice“.

Vidimo se na vrhu u Vršcu!

Posted: 26 maj 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori