Back BesplatanSport.com

Tema 14-te beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA.

Krajem najuspesnije godine za nasu kraljicu sportova na mt:s Noci Reklamozdera, još jednom ćemo zajedno pozdraviti veliki USPEH NAŠIH ATLETIČARA na Svetskom prvenstvu u atletici,odrzanom letos u Moskvi,ali bice to Noc promocije najveceg atletskog takmicenja u Srbiji i Beogradu,20.po redu SPAR-a –Evropskog atletskog prevenstva u krosu
Tema 14-te beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA.


Atmosfera se polako zahuktava, uzbuđenje  raste, pred nama je,jos jedna  mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana,  jedinstvena  Noć koja obasjava sjajnim idejama preko 150 gradova. Noć koja vise od tri decenije u svetu uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, “LA NUIT DES PUBLIVORES!”
07. decembar SAVA CENTAR, od 20:30h biće mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu.Izmedju hiljada i hiljada pristiglih reklama,oko 300 su zadivile Jean Mariea Boursicot-a i nasle se u ovogodisnjem programu-La Nuit des Publivores 2014.
Za Vas izdvajamo:
BIOSKOP-sjajnu reklamu za Mercedes,vec na pocetku veceri,koja ce nas uveriti zasto su reklame kratki filmovi i zasto ih treba gledati na velikom platnu.
KREATIVNOST nije privilegija,ideje se radjaju na svim krajevima planete.Ove godine najkreativnije reklame,sa najboljim pricama,produkcijom,trendovima..apsolutno fantasticne,stizu iz Engleske i Istocne Evrope.
SNAGA IDEJA-uprkos politickim problemima kroz koje prolazi Egipat,vidjet cemo nekoliko sjajnih reklama iz ove zemlje,veoma vaznih za ovogodisnji program,koji ce ga ciniti nezaboravnim.

Tema 14-te beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA.
Krajem najuspesnije godine za nasu kraljicu sportova na mt:s Noci Reklamozdera, još jednom ćemo zajedno pozdraviti veliki USPEH NAŠIH ATLETIČARA na Svetskom prvenstvu u atletici,odrzanom letos u Moskvi,ali bice to Noc promocije najveceg atletskog takmicenja u Srbiji i Beogradu,20.po redu SPAR-a –Evropskog atletskog prevenstva u krosu,koje se odrzava 8.decembra u Parku prijateljstva organizaciji Atletskog saveza Srbije i uz podrsku Evropske atletske federacije.
Jos jednom cemo nasu zemlju predstaviti kao ozbiljnog partnera u organizaciji sportskih manifestacija najviseg ranga,a dolazak od 1200 atletičara je rekordan broj ucesnika.
Sigurnim koracima,skokovima,savladavamo sve prepreke i prepone i postajemo zemlja atleticara,a Beograd grad atletike. 

U vedrom,reklamozderskom duhu,kao i do sada, poromovisti cemo i društveno korisne kampanje koje podižu svest svih građana i čine ovaj svet bezbednijim mestom za život.
Ove godine ćemo podržati kampanju: „Kada voziš parkiraj telefon!“, koju je, u saradnji sa Upravom Sobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost u saobraćaju, pokrenula kompanija Telekom Srbija. Ova kampanja ima za cilj promenu stava, odnosno podizanje svesti vozača o opasnostima upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje, kao i povećanje nivoa bezbednosti saobraćaja na putevima. Kampanji su se, kao promoteri, pridružili i atleticari Ivana Španović i Emir Bekrić- najbolji atletičari Balkana u 2013. godini.
Ono sto je takodje tradicija,na početku večeri, biće uručeno nekoliko najprestiznijih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način  i dali podsticaj svima nama,a i nasoj kreativnosti.
Uruciti cemo priznanja:
Brend Srbija-priznanje za najbolju promociju u Srbije u svetu
Grand Slam-doprinos za razvoj advertizinga u regionu
Ambasador Noci Reklamozdera-priznanje za humanitarni rad
World Tour-potvrda domace kreativnosti od starne JMB,domaca reklama u svetskoj turneji
Naj Reklama- najpopularnija domaća reklama u 2014. godini,od strane publike.
Izbor je samo na vama, zato glasajte za svoje favorite na www.nocreklamozdera.com i odlučite ko će ove godine odneti tu laskavu titulu.

Posted: 03 decembar 2013
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori