Back BesplatanSport.com

Emir i Ivana najbolji na Balkanu

Danas je u Jermeniji gradu Jeremanu održano 3.Balkan Gala veče na kome je Asocijacija balkanskih atletskih federacija proglasila najbolje atletičare i zvezde u usponu u 2013.godini.
Emir i Ivana najbolji na Balkanu


Nagrada u ženskoj konkurenciji za najbolju atletičarku Balkana pripala je našoj rekorderki u skoku u dalj Ivani Španović : “Više sam nego ponosna što sam prepoznata kao najbolja atletičarka Balkana s obzirom koliko svetskih zvezda dolazi upravo sa Balkana. Ovaj trofej mnogo znači za moj tim, federaciju i moje fanove. Velika mi je inspiracija za 2014.godinu”.

U muškoj konkurenciji za najboljeg atletičara Balkana proglašen je naš šampion na 400m prepone Emir Bekrić. Umesto njega nagradu je primio generalni sekretar ASS-a, koji se zahvalio ABAF-u u njegovo ime i ime njegovog trenera Mirjane Stojanović.
“Moj veliki uzor je Asmir Kolašinac koji je prošle godine bio proglašen za najboljeg atletičara Balkana i predstavlja mi veliku čast što sam to ove godina ja. Činjenica da je dvojica sprskih atletičara dve godine uzastopno dobila ovu nagradu govori da se naša atletika vratila na velika vrata.
Zadovoljstvo mi je što sam među toliko kvalitetnih atletičara baš ja izabran za najboljeg na Balkanu, i svakako mi ovo daje dodatnu motivaciju za rad i još bolje rezultate”, izjavio je Emir Bekrić.

Nagrade su uručili predsednik Balkanske federacije Dobromir Karamarinov i podpredsednik Svetske federacije Sergej Bubka.
Tokom boravka u Jeremanu, Ivana Španović posetila je i atletsku školu gde je imala priliku da se druži sa decom i deli autograme.Posted: 29 oktobar 2013
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori