Back BesplatanSport.com

Kragujevčani uzvraćaju udarac: Divlji veprovi stvaraju tim za rušenje Vukova

Kragujevčani uzvraćaju udarac: Divlji veprovi stvaraju tim za rušenje Vukova

Nakon završetka studija, oprobao se na kampu NFL tima Atlanta Falkonsa, kao i na kampovima nekolicine kanadskih timova. Na kraju, potpisao je za tim koji igra arena ligu u Americi, Džordžija Rempejdž, za koje je nastupao kao starter sve do ove sezone. Iako mu ugovor sa ovim timom još važi, Ken je odlučio da se oproba u Evropi, a procenio je da će mu igranje u „Veprovima“ biti odlična odskočna daska za bogatu evropsku karijeru, a možda čak i proboj u neki od timova iz najkvalitetnijih svetskih liga.

Šejn Vong je 183 centimetara visoki i 100 kilograma teški lajnbeker, koji u odbrani može da igra i defanzivnog enda, a u napadu trkača. I to sjajnog trkača, u šta možete da se uverite i sami:

Školovao se na univerzitetu Centralna Ajova, na kome je bio kapiten ekipe, i ubedljivo najbolji odbrambeni igrač. Godine 2010. je bio lider u "sekovima", proglašen za defanzivnog MVP-a, svrstan u najbolji tim treće divizije, i proglašen za najboljeg sportistu svog koledža. Može se reći da je ovaj 24-godišnjak upravu „Veprova“ kupio odličnim partijama koje je pružao u dresu „Imperatora“ iz Niša za koje je nastupao dve sezone, a „Veprovi“ još uvek pamte duel sa Nišlijama iz marta ove godine koji su teškom mukom dobili, i kada im je upravo Vong zadavao ogromne probleme kako u napadu, tako i u odbrani.

Izvor Blic

Posted: 17 oktobar 2013
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori