Back BesplatanSport.com

Evropsko prvenstvo za kadete u savateu u Belgiji

Reprezentacija Srbije osvojila je 5 medalja: 2 srebrene i 2 bronzane na Kadetskom Evropskom Prvenstvu u assaut savateu u Butgenbahu u Belgiji 25-29. juna 2012. godine.
Evropsko prvenstvo za kadete u savateu u Belgiji

Srebrene medalje osvojili su: Nebojša Božić član Savate boks kluba "Ruma" do 56kg  i Ognjen Toljagić član Savate kluba "Goran Ostojić" iz Beograda +85kg. 
Bronzane medalje osvojili su Milan Rakita, KBS "Jedinstvo" Novi Bečej do 52kg, Vuk Vesić SBK "Ruma" Ruma do 65kg i Stefan Janjatov SK "Banat" Zrenjanin do 70kg. Borbe su održavane na tri ringa dva dana, prvi dan naš tim je imao samo jedan poraz ali već sutradan u polufinalu bilo je teško proći i sudije i izvanredne protivnike iz Francuske. Sve čestitke našim momcima koji su imali veoma težak zadatak pogotovo Božić i Stefan Janjatov koji su sa po četiri borbe, tri pobede i jedan poraz uspeli da se dokopaju medalja pogotovo nakon dugog puta na koji je naš tim išao sa kolima.

Sa njima su bili selektor Miodrag Rakić iz Rume i trener Dejan Gavrilović iz Beograda kao i sudije Maja Odžić iz Novog Sada i Radenko Tadić iz Novog Bečeja. Pokrovitelj nastupa naše reprezentacije bila je Vlada Republike Srbije - Ministarstvo omladine i sporta.

Miodrag Rakić

Posted: 05 jul 2012
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori