Back BesplatanSport.com

Evropsko prvenstvo u flegu (U15)

Evropsko prvenstvo u fleg fudbalu za dečake uzrasta do 15 godina održaće se od 5. do 7. avgusta u Beogradu, a ukupno sedam zemalja će se takmičiti za naslov prvaka Evrope.
Evropsko prvenstvo u flegu (U15)

Pored reprezentacije Srbije, u Beograd će doputovati i najbolje selekcije Češke, Italije, Holandije, Rumunije, Slovenije i Španije. Shodno utvrđenom sistemu takmičenja, sve reprezentacije će igrati jedna protiv druge, tj. do polufinala će svaka ekipa odigrati šest utakmica.

U polufinale plasiraće se četiri prvoplasirane; ekipa koja bude na mestu broj 1 igraće s ekipom koja se plasirala na 4. mesto, a drugi par činiće reprezentacije koje se budu plasirale na 2. i 3. mesto.

Svi mečevi će se tokom dva dana odigrati na dva terena stadiona FK BASK u Beogradu, prema sledećem rasporedu:
Podsetimo, Upravni odbor Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF), a na osnovu odluka Odbora za hitna pitanja, imenovao je Nikolu Davidovića za šefa lokalnog organizacionog komiteta Evropskog prvenstva u flegu (U15). Stručni štab reprezentacije Srbije čine treneri Darko Štabler iz Sremske Mitrovice (selektor), Ivan Prskalo iz Inđije i Vladimir Mladenov (pomoćnici selektora).

Takmičenje organizuje Srpska asocijacija američkog fudbala u saradnji s evropskim ogrankom Međunarodne federacije američkog fudbala (IFAF Europe).

Izvor: SAAF

Posted: 25 jul 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori