Back BesplatanSport.com

Miting u Beču - Raović započeo sezonu uz novi lični rekord na 400m u dvorani!

Na današnjem Mitingu koji je održan u Beču, mnogi naši reprezentativci imali su priliku da testiraju svoju trenutnu spremnost nakon završenih priprema.
Miting u Beču - Raović započeo sezonu uz novi lični rekord na 400m u dvorani!

Prvu trku u ovom delu sezone, na 400 metara na dvoranskom mitingu, Emir Bekrić istrčao je u vremenu 48,78 sek, a Miloš Raović je ostvario novi  lični rekord u vremenu od 47,43 sekundi.

“Imao sam sporiji start, kad smo ulazili u poslednji krug turski atletičar me je isekao i poremetio ritam, smanjio tempo, što je uticalo na rezultat. Na ovo takmičenje došli smo praktično iz punog treninga, s obzirom na to da ovo nije moja disciplina i da je nema u dvorani, na pripremama sam bio koncentrisan najviše na trening za 400 metara prepone. Bitno mi je da nastavim sa dobrim radom, i polako ulazim u formu”, istakao je Emir Bekrić posle trke.

Posle trke u Beču, u naredne dve nedelje, Emira Bekrića i Miloša Raovića očekuju dve trke u Budimpešti, 7. i 14.februara.

Učesnica EP u Cirihu na 400m Tamara Salaški, ostvarila je odličan rezultat od 54,85 sekundi na svom prvom nastupu u dvorani u glavnom gradu Austrije.

Sprinterka Katarina Sirmić istrčala je trku na 60 metara za 7.74 sekundi, dok je u muškoj konkurenciji Filip Istvanović tu deonicu pretrčao za 7.05 sekundi.

Još jedan srpski reprezentativac Goran Nava danas je imao svoju prvi trku u zimskoj sezoni. Nava je na Mitingu u Štokholmu zauzeo drugo mesto na 1500 metara rezultatom 3:44,55.

Posted: 01 februar 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori