Ristić se sprema za leto

Srpski atletičar i naš najbrži preponaš Milan Ristić prošle godine je diplomirao na fakultetu u US-u  i sad je spreman da se još više posveti atletici.
Ristić se sprema za leto

“Pripreme sam radio dok je Mihail Dudaš bio u Kaliforniji i to je prošlo odlično. Ove nedelje se selim na Floridu gde su vremenski uslovi odlični za trening i gde cu početi saradnju sa Brooks Johnsonom. Tamo ću trenirati sa David Oliverom, Jason Richardsonom i Dwight Thomasom sto će biti odlična grupa za trening. Ovi momci trce od 12.89-13.15 na 110m prepone, tako da će biti zanimljivo raditi sa njima i sa novim trenerom”, kaže Ristić.

Reprezentativac Srbije na 110m prepone odlučio je da ove godine neće trčati sezonu u dvorani, jer trenutno radi na prelazu sa 8 na 7 korake do prve prepone, a to zahteva vreme i rad.

“Ove godine rezultat na koji ciljamo  je izmedju 13.30-13.50, rezultat nije neostvariv sto je pokazalo veme koje sam trčao prošle sezone u hali”.

Ristićeva sezona napolju 2014-te godine bila je dosta nestabilna zbog povreda koje su ga pratile. Ove godine se posvećuje letnjoj sezoni i s obzirom da počinje rad sa novim trenerom, nada se ostvarenom cilju.

Srdačno,
Katarina Branković

Posted: 27 januar 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori