Back BesplatanSport.com

Turnir KK Užice - Živan Ršumović

Dana 09. novembra 2014. godine u sportskoj dvorani „Veliki park“ održan je tradicionalni, sedmi po redu karate turnir „Užički pobednik“ u organizaciji KK „Užice“. Na takmičenju je učestvovalo 455 takmčara iz 31-og kluba Srbije i Crne Gore.
Turnir KK Užice - Živan Ršumović


Sveukupni pobednik, sa 22 osvojena prva mesta je ekipa „Junior“ iz Kragujevca. Drugo mesto, sa 11 osvojenih zlatnih medalja zauzela je ekipa Karate saveza Kosova i Metohije, a treće mesto sa 10 osvojenih zlata pripalo je „Šampionima“ iz Banje Koviljače. Domaća ekipa KK „Užice“ osvojila je četvrto mesto u generalnom plasmanu i devet zlatnih medalja.

Ostale užičke ekipe osvarile su sledeći plasman:
15. KK „Fajter“
17. KK „Unilajn“
24. KK „Student“
U apsolutnoj kategoriji prvo mesto osvojila je seniorka Nevena Nikolić (KK „Užice“), pobedivši u finalu Draganu Negovanović („Banja Koviljača“). U istoj kategoriji kod seniora, u finalu je Bogdan Mišović („Borac“ Čačak) bio bolji od klupskog kolege Miloša Vukojičića.
Od takmičara KK „Užice“ zlatne medalje osvojili su Trmčićeva, Pavlovićeva i Kovčićeva (kate, devočice rođene 2003/4. godine), Gajićeva, Ilićeva i Bajićeva (kate, devojčice rođene 2005. godine i mlađe), Lidija Trmčić (braon i crni pojasi, devojčice rođene 2003. godine), Iva Pavlović (plavi pojasi, devojčice rođene 2003. godine).

U borbama muška ekipa (Bacetić, Negić, Ćitić) osvojila je prvo mesto. Oni su u finalu dobili „Junior“ iz Kragujevca. U pojedinačnoj konkurenciji prva mesta i zlatne medalje osvojili su: Vasilije Negić (nade -53 kg), Nataša Vlahović (juniorke -59kg), Boris Pejković (2004. – 45kg)

Nakon takmičenja trener KK „Užice“ Miloš Ršumović je rekao:
- Zadovoljan sam odzivom i brojem takmičara. Ovo nas svrstava među pet najboljih turnira u Srbiji. Moji takmičari su ostvarili sjajne rezultate. Naravno, uvek težim ka boljem, ali i ovo je veoma dobro. Pohvalio bih moje najmlađe takmičare kojima je ovo prvo takmičenje u karijeri. Da iskoristim priliku da kažem da sledeće godine Karate klub „Užice“ slavi jubilej, odnosno 45. gopdina od osnivanja. Potrudićemo se da organizujemo još bolji turnir nego što je bio ovogodišnji i da naš grad poseti još više klubova iz zemlje i inostranstva.
Milan Đokić – Soko
Posted: 13 novembar 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori