Back BesplatanSport.com

Besplatan seminar namenjen sportskim trenerima SPORT I PSIHA

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na besplatan seminar namenjen sportskim trenerima pod nazivom „PSIHA I SPORT“  koji organizuju Sportska akademija Beograd, udruženje SPORTSPRO i udruženje Element.
Besplatan seminar namenjen sportskim trenerima SPORT I PSIHA


Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na besplatan seminar namenjen sportskim trenerima pod nazivom „PSIHA I SPORT“  koji organizuju Sportska akademija Beograd, udruženje SPORTSPRO i udruženje Element.

VREME I MESTO ODRŽAVANjA:

   subota, 11.10.2014.,
u vremenskom intervalu od 11.00 do 15:00 časova,
u prostorijama Sportske akademije, Vjekoslava Kovača 11 (SC „Olimp“), Beograd


Seminar „PSIHA I SPORT“ osmišljen je sa ciljem da se stručna javnost iz područja sporta bliže upozna sa novim tendencijama u primeni psiholoških metoda i njihovom uticaju na razvoj sportiste, a samim tim i na lakše postizanje vrhunskih takmičarskih rezultata.
Seminar „PSIHA I SPORT“ će kroz integralni spoj teorije i prakse polaznicima omogući praktičan uvid u savremene metode, kao i neraskidivu vezu između psihologije i sporta.
Seminar se sastoji od dva povezana predavanja: „PSIHA I SPORT“ koje će održati Petrašin Matijević i „SPECIFIČNE JAPANSKE VEŽBE DINAMIČKE FLEKSIBILNOSTI I KOORDINACIJE“ koje će održati Ivan Marović.

O PREDAVAČIMA:

Petrašin Matijević, dipl. psiholog, predsednik je i osnivač organizacije SPORTSPRO.  Završio je Filozofski fakultet u Beogradu, odeljenje za psihologiju.  Sportskom psihologijom aktivno se bavi od 2006. godine kada po uzoru na koncept priprema igrača fudbalskog tima Milan (Milan Lab - medicinsko/psihološka laboratorija fudbalskog kluba Milan) započinje sa primenom biofidbek tehnike u psihološkoj pripremi sportista. Trenutno je angažovan  kao član stručnog tima Golf reprezentacije Srbije. Tokom 2012. godine, ispred Olimpijskog komiteta Srbije, radio  na pripremi kajakaške reprezentacije za OI "London 2012"( k4), a tokom  2014.  aktivno je učestvovao  u pripremama dela reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Moskvi.   U dosadašnjem radu postigao je odlične rezultate u psihološkoj pripremi pojedinaca i timova u kajaku, tenisu, tekvondou, fudbalu, rukometu, stonomtenisu, džudou, mačevanju, košarci... Autor je i predavač u nizu visokoocenjenih edukativnih seminara namenjenih takmičarima i trenerima elitnog nivoa. Jedan je od osnivača Sekcije za sportsku psihologiju pri Društvu psihologa Srbije.


Ivan Marović završio je master studije na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu. Ivan je majstor 10. Dan Bujinkan Budo Taijutsu-a.  Zaposlen je kao asistent na Sportskoj Akademiji u Beogradu, radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi i kondicioni trener u OK Železničar. Uspešno vodi sportski klub „Bujinkan RYOTO Dojo“


PROGRAM PREDAVANjA:


11:00 - Pozdrav domaćina.
11:10 -  PSIHA I SPORT
Psihološke pripreme/ mentalni trening:
- šta radi sportski psiholog;
- primeri psiholoških priprema poznatih sportista;
- mentalne osobine koje stoje iza sportskog uspeha;
- demonstracija rada na kontroli psihološkog pritiska uz pomoć biofidbek opreme;
- ključni elementi psihološke stabilnosti;
- tehnike učenja mentalnih veština – praktična demonstracija pojedinih tehnika.

13:00 – 13:20 - Pitanja i odgovori.
13:20 – 13:40 – Pauza.

13:40 – 15:00 - SPECIFIČNE JAPANSKE VEŽBE DINAMIČKE FLEKSIBILNOSTI I KOORDINACIJE.

15:00 – 15:30  -Pitanja i odgovori.

PRIJAVA ZA SEMINAR:

Ukoliko ste sportski trener i zainteresovani ste da posetite ovaj seminar, potrebno je da se prijavite na:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. mejlom u kome će te navesti sledeće podatke.

ime i prezime,
kontakt telefon i kontakt meil,
ime i adresu kluba.

Broj mesta je ograničen. Prijave su otvorene do srede 24. Septembra (ili do popune kapaciteta).

Budite slobodni da nas kontaktirate za sve dodatne informacije


Radujemo se vašem dolasku.

Posted: 17 septembar 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori