Back BesplatanSport.com
    Organizacija Prijava za novinare

Prijava za novinare saradnike - ElementSport

 

Za potrebe časopisa „Element Sport“ i portale  www.MamaiBeba.rs www.BesplatanSport.com i www.ZenskiSport.com potrebni i novinari i saradnici volonteri (pripremanje vesti, informacija, pisanje analitičkih, istraživackih tekstova, intervjua...), fotografi, web dizajneri i generalno kreativni ljudi koji žele da unaprede sebe i zajednicu u kojoj žive.

Bićete u prilici da se bavite istraživačkim novinarstvom, istaknete svoju kreativnost kroz objavljivane tekstove i pišete o temama koje vas interesuju.

 

Želite li da postanete NOVINAR?
Ukoliko je vaš odgovor DA, pozivamo vas da pročitate ovaj tekst:


Šta dobijate time?
Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da vam ponudimo novac, ali jednog dana kada budemo, oni koji se najviše budu angažovali do tada, imaće prednost.

Takođe, svi koji budu učestvovali u ovom programu automatski dobijaju jednu stavku više za CV (Curriculum Vitae), kao i preporuku od strane Element-a za buduće poslove u struci, kao i van nje.

 

Šta se očekuje od vas?
Da pišete što više kvalitetnih i originalnih članaka, kada možete i koliko možete. Radno vreme nije fiksno, i radi se od kuće sa ličnog računara. U zavisnosti od toga koliko ste aktivni, koliko su vam tekstovi originalni i kvalitetni, imaćete bolju preporuku za druga radna mesta, bilo u našoj organizaciji bilo kod drugih poslodavaca. Najbolji novinar(i) ce biti imenovan(i) za glavnog urednika, i samim tim će se pre naći na listi za isplatu.

Nabitnije je da pokažete svoju kreativnost i ozbiljnost.

Šta se ne očekuje od vas?
Ne očekuje se da provedete ceo dan pred računarom, kao ni da budete profesionalni novinar (ukoliko jeste, naravno, tim bolje  ;) ). Ne očekuju se od vas profesionalne reportaže, kao ni da se bavite opasnim temama, koristite skupu opremu (fotoaparati, kamere...).

Rezime: Ovaj posao je trenutno poptpuno volonterski, bez ikakvih ulaganja, rizika, i odlična prilika da se pokažete i steknete iskustvo!


Stoga pozivamo sve zainteresovane da pošalju email sa kratkim opisom, zašto ih zanima taj posao, kao i šta očekuju od njega, kratkom biografijom ali i  predlozima i kritikama na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Tražimo:

 

  • novinare
  • fotografe
  • web dizajnere

 

 

 

 

Prijava novinara i saradnika


Molim da popunite obavezna polja .
Limit veličine za svaki fajl je 3.3 MB
captcha
Ponovo učitaj