Vazduh - Sportski portal Srbije - Sportski portal Srbije https://www.besplatansport.com Sat, 28 Mar 2020 04:49:14 +0100 Joomla! - Open Source Content Management sr-yu Besplatno penjanje https://www.besplatansport.com/element-vazduh/sportovi-penjanje/8598-besplatno-penjanje.html https://www.besplatansport.com/element-vazduh/sportovi-penjanje/8598-besplatno-penjanje.html Besplatno penjanje
Penjački klub "Adrenalin" vam nudi mogućnost da svakog petka isprobate penjanje...


Penjački klub "Adrenalin" vam nudi mogućnost da svakog petka
od 22h do 23h isprobate penjanje - besplatno!

Organizatori akcije su:
Sportsko udruženje Super Aktivan u saradnji sa Penjačkim klubom Adrenalin pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada u okviru projekta Požuri Polako- besplatne rekreacije za mlade od 14 do 30 god .


Sve dodatne informacije na FB profilu Pozuri Polako dva

Dolazak je obavezno najaviti telefonom

 • penjanje
 • besplatan trening
 • besplatan sport
  ]]>
  portal@besplatansport.com (Slobodan Jovanovic) Penjanje Mon, 28 Apr 2014 13:29:09 +0200
  Besplatne radionice parkoura https://www.besplatansport.com/element-vazduh/sportovi-parkur/6964-besplatne-radionice-parkoura.html https://www.besplatansport.com/element-vazduh/sportovi-parkur/6964-besplatne-radionice-parkoura.html Besplatne radionice parkoura
  Parkour škola "PKS" poziva sve zainteresovane na parkour radionicu.

  Parkour škola "PKS" poziva sve zainteresovane na parkour radionicu.

  Besplatna Parkour radionica se održava svake druge nedelje u mesecu , na istoj lokaciji i u isto vreme, za sve zainteresovane za Parkour i našu Parkour školu kliknite na link da biste dobili tačnu lokaciju.

  Učesnik radionice ne može da bude osoba mladja od 14 godina. Prijava nije potrebna, dovoljno je pojaviti se na treningu. Radionica se održava bez obzira na vremenske uslove (postoji pokriveno mesto za trening).

  • besplatan trening
  • parkour
  • parkur
   ]]>
   portal@besplatansport.com (Slobodan Jovanovic) Parkur Fri, 20 Sep 2013 09:01:18 +0200