Nike running Srbija

2012-08-04
Beograd
Sportska akcija je besplatna!

Nike+ Run Club je trkački klub gde uz druženje, dobru atmosferu i profesinalne trenere možeš besplatno da treniraš trčanje i da se pripremiš za We Run Beograd, veliku Nike trku od 5 km koja će se održati početkom septembra 2012. godine.

Nike+ Run Club je trkački klub gde uz druženje, dobru atmosferu i profesinalne trenere možeš besplatno da treniraš trčanje i da se pripremiš za We Run Beograd, veliku Nike trku od 5 km koja će se održati početkom septembra 2012. godine.

Nike+ Run Club je otvoren i svako može da se priključi. U zavisnosti od trenutnog nivoa kondicije, bilo da tek počinješ sa trčanjem ili si iskusni polumaratonac/ka trener će ti predložiti da se prikljuciš jednoj od tri grupe:

Nike+ Beginners je progam namenjen onima koji nisu ranije trčali i ne mogu da trče duže od nekoliko minuta a da se ne umore i stanu. Svako ko isprati ovaj program na We Run Beograd moći će da pretrči trku od oko 5 km bez stajanja.
Nike+ Runners je program srednje težine i namenjen je svima koji rekreativno trče ili se bave nekim drugim sportom. Svako ko bude ispratio ovaj program do kraja može očekivati da će We Run Beograd istrčati između 25 i 30 minuta.
Nike+ Fast and furious je program je najintenzivniji program Nike+ Run Club-a i namenjen je najspremnijima. Svako ko bude ispratio ovaj program do kraja može očekivati da će We Run Beograd istrčati za oko 20 minuta.

Na treninzima ćeš raditi i naučiti vežbe istezanja. Radićemo i vežbe snage za snagu trupa koje će ti omogućiti da se zategneš, ali da trciš jače i bez povreda. Takođe, na treningu ceš imati priliku da učiš od stručnih trenera i dobiješ odgovor na pitanja kao što su:

Koje su najbolje patike za trčanje?
Šta i kada treba da jedem pre, a šta posle trčanja?
Kako da se motivišem za trčanje kada me stvarno mrzi da trčim?
Koja je najefikasnija vežba za trbušnjake i drugo…

Kako da se priključim?

Jednostavno, samo dođi na sledeći trening! Stvarno je tako lako :)

Pre nego što dođeš, možeš da uradiš test trčanja na 3km. Vreme koje dobiješ je reper za grupu kojoj pripadaš. Ako nemaš uslova, test možeš uraditi i na prvom treningu uz vođstvo trenera. No, ako se odlučiš na test, saznaćeš da ako:

3 km ne možeš u kontinuitetu da istrčiš, pripadaš i radiš trening po programu Nike+ Beginners.
3 km istrciš između 14 i 20 minuta ti si u Nike+ Runners grupi.
3 km ideš ispod 14 minuta radiš po programu Nike+ Fast and furious

Još trkačkih treninga koji će se organizovati na raznim mestima po gradu svake nedelje:
Ponedeljkom:
od 19h (biciklistička staza ispod SC 25maj)
od 20h (Blok 70 kod toplane, iznad stajališta čamaca)
Subotom:
od 10h (Košutnjak - trim staze)
od 20h (Kalemegdan kod rampe na ulazu)

Pročitano 10560 puta
Pin It

Ostavi komentar

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori