Back BesplatanSport.com

Sportsko rekreativni centar "Čolaković" Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.78 - 9 glasova

Adresa
Svetosavska 395 (Barajevo)
11000
Telefon
062/608-970
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportsko rekreativni centar Čolaković se nalazi na 20km od centra Beograda u prirodnom ambijentu izolovanom od buke i zagađenja, na lokaciji bogatoj svežim šumskim vazduhom. Teren za fudbal je od trave vrhunskog kvaliteta, oivičen je martinelama i opremljen semaforima za vreme i rezultat.


Balon se greje u zimskom periodu. Na tribinama ima mesta za 300 ljudi. Upis u našu školu fudbala je u toku. Učesnicima u sportskim i rekreativnim aktivnostima na raspolaganju stoje i 4 svlačionice sa tuševima, grejanjem i ventilacijom kao i muški i ženski toalet. Ispred centra je parking za 30 vozila sa video nadzorom.


U sastavu objekta na galeriji iznad terena, nalazi se caffe klub iz kojeg se pruža odličan pogled na ceo teren. Dizajniran je tako da pruža maksimalno uživanje i za posetioce koji nisu zainteresovani za događanja na terenu.

 

 

2011-03-20 14:25:35
Sportsko rekreativni centar "Čolaković" Beograd Prikaz sportskog kluba Sportsko rekreativni centar "Čolaković" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 6,348
U kategoriji Sportski centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori