Sportski centar Rakovica

Rejting
★★★
Ocena: 3.4 - 5 glasova

Adresa
Viševačka 2
11090
Telefon
011/30-51-722,
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

SPORTSKI CENTAR RAKOVICA nalazi se na teritoriji opštine Rakovica, u Ulici Viševačka broj 2, praktično preko puta IMR-a, a nedaleko od železničke stranice Rakovica. Prateći sve aktuelne trendove, ovaj Sportski centar nastoji da zadovolji potrebe svojih korisnika brojnim sportskim i rekreativnim sadržajima.Sportski centar svojim korisnicima nudi bogat sadržaj sportskih aktivnosti. U ponudi su sportska dvorana povrsine 1000m2, sa jednom od najboljih parketnih podloga u gradu. U okviru dvorane nalaze se i tribine od preko 1000 mesta.

"Fitness centar" u SC Rakovica raspolaže sa najsavremenijom  teretanom "HAMMER GYM", opremljenom spravama svetskog lidera u proizvodnji opreme za fitness "Life Fitness".Takođe, na raspolaganju je i sala za borilačke i fitness sportove koja je oblozena prvoklasnom tatami podlogom.Nakon sportskih aktivnosti možete se opustiti i osvežiti u prijatnom ambijentu Caffe-a koji se nalazi u samom centru.Sportski centar sarađuje sa klubovima i profesionalnim sportistima, tako da je ovde moguće trenirati: rukomet, futsal, florbol, borilačke sportove i dr.

U objektu Sportskog Centra se pored redovnih programskih aktivnosti organizuju razna sportska takmičenja, brojne sportsko rekreativne manifestacije, prvenstvene utakmice i programske aktivnosti namenjene specifičnim ciljnim grupama.Sportski centar Rakovica osnovan je 1. februara 2000. godine. Nakon višegodišnjeg nastojanja rešena su pravno-imovinska pitanja, a sam Sportski centar prošao kroz transformaciju iz društvenog u državno vlasništvo. Time se otvorila mogućnost za veća ulaganja u sam objekat i spoljne terene.

Od jula 2014. godine Sportski centar Rakovica posluje kao deo JP “Poslovni centar Rakovica" čiji je osnivač Gradska opština Rakovica.I pored objektivnih teškoća u funkcionisanju, kao i realne nephodnosti za komercijalizacijom pojedinih sadržaja, Sportski centar Rakovica ne zaboravlja ni svoju društvenu ulogu u popularizaciji i promociji sporta i rekreativnih aktivnosti posebno među decom, što se ogleda kroz broje aktivnosti čija su ciljna grupa i učesnici upravo deca osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta.CENOVNIK USLUGA

2014-10-27 00:00:00
Sportski centar Rakovica Prikaz sportskog kluba Sportski centar Rakovica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 6,726
U kategoriji Sportski centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori