Sportski centar Hala sportova Žarkovo

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Olimpijskih igara 14
11000
Telefon
011/236-32-62
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Hala sportova Žarkovo je jedna od najsavremenije opremljenih sportskih hala u Beogradu, koja sportistima i rekreativcima pruža najkvalitetniji nivo usluga kako u pogledu komfora, tako i u pogledu raznovrsnih sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Hala sportova Žarkovo je organizovana u smislu priprema sportista i obavljanja sportskih aktivnosti kao i rekreacije, a čine je: multifunkcionalna hala, teren za fudbal sa veštačkom travom, teretana, velika i mala sala za fitnes. Takođe, sastavni deo hale čine i 11 moderno opremljenih i maksimalno funkcionalnih svlačionica sa tuševima i podnim grejanjem.

Multifunkcionalna hala se sastoji od dva bočna košarkaška terena, odnosno jednim centralnim. Svi tereni su po FIBA propisima, dimenzija 28 x 15m i omogućavaju sportska nadmetanja po najvišim standardima. Pored košarke u hali se mogu održavati i svi ostali dvoranski sportovi. Grejanje u hali je regulisano preko kvarcnih grejača na gas (kao Milenijum u Vršcu), a hala ima i sistem provetravanja, koji celu količinu vazduha iz sale promeni za 10 minuta. Kapacitet hale je oko 800 gledalaca od čega je 350 sedećih mesta.

 

2016-10-16 00:00:00
Sportski centar Hala sportova Žarkovo Prikaz sportskog kluba Sportski centar Hala sportova Žarkovo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,552
U kategoriji Sportski centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori