Dečiji sportski klub “Panta Rei”

Rejting
★★★
Ocena: 3.25 - 8 glasova

Telefon
065 22 33 574
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dečiji sportski klub “Panta Rei” je za decu od 4 do 15 godina. U okviru školice sporta naši drugari mogu da se oprobaju svim sportovima: plivanje, atletika, košarka, rukomet, fudbal, odbojka, tenis, skijanje, korektivno vežbanje, borilački sportovi… Gde razvijaju koordinaciju, motoriku, kreativnost, maštovitost, povećavaju sigurnost u sebe…

Školu vode profesori fizičkog vaspitanja sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom Dečiji Sportski Klub “Panta Rei” ima odličnu poslovno tehničku saradnju sa vrtićima, školama, sportskim centrima i firmama u organizaciji svih sportskih događaja. Panta Rei je ujedno i član Plivačkog Saveza Beograda, tako da smo prošle godine osvojili dve medalje.

Lokacije gde se možete družiti sa nama su Republički Zavod Za Sport i Aqua Park HOLLYWOODLAND. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 065 22 33 574.

U okviru školice sporta naši drugari mogu da se oprobaju svim sportovima : Plivanje , Atletika , Košarka , rukomet , fudbal , odbojka , tenis , Skijanje , korektivno vežbanje , borilački sportovi … Gde razvijaju Koordinaciju , Motoriku , kreativnost , maštovitost , Povećavaju sigurnost u sebe … Osnovni Cilj u našem dečijem sportskom klubu je da putem raznovrsnih sportsko – rekreativnih aktivnosti dete zadovoljava svoju bio – psiho – sociološku potrebu za kretanjem i igrom , da sadržajnije , kulturnije i kreativnije provodi slobodno vreme ; čuva i unapređuje zdravlje , održava vitalnost …

Škola plivanja - Treningom u vodi deca prevazilaze umereni strah , stiču sigurnost i odvažnost , jačaju svoje voljne osobine , a posebno svoju socijalnu pripadnost . za uspešnu primenu igara i treninga u vodi i pored vode oni koji organizuju treba da to učine na pravilan način , i kad se tiče izbora i sadržaja vežbi .

Polaznici naše Škole prvo uče osnovne vežbe za Kraul i Leđnu tehniku , a pošto savladaju ove dve tehnike nastavljamo sa Prsnom i Delfin tehnikom , Osim učenja Navedenih tehnika polaznici koji prikažu i odgovarajuću brzinu u izvođenju ovih tehnika mogu biti prijavljeni na neko od takmičenja u organizaciji Plivačkog Saveza Beograda .

Pored obuke neplivača , u našem klubu se možete odlučiti i na individualne treninge , korektivno vežbanje , korekciju plivačkih tehnika , rekreativno plivanje , trenažno plivanje .

TERMINI TRENINGA PLIVANJA

LOKACIJA-BAZEN KOŠUTNJAK:

UTORAK: OD 18:00 DO 19:00

ČETVRTAK: OD 18:00 DO 19:00

PETAK: OD 18:00 DO 19:00

SUBOTA: OD 08:30 DO 09:30

SUBOTA: OD 12:00 DO 13:00

NEDELJA: OD 20:00 DO 21:00

ČETVRTAK: OD 20:00 DO 21:00 OLIMPIJSKI BAZEN KOŠUTNJAK (BALON)

NOVA LOKACIJA: AQUA PARK HOLLYWOODLAND 

PONEDELJAK: OD 19:00

SREDA: OD 19:00

ČETVRTAK: OD 19:00

NEDELJA: OD 10:00

Najveći nedostatak u radu sa decom je težnja fudbalskih trenera da što ranije deca postižu takmičarske ili ekipne rezultate koji svakodnevno zapostavljaju individualni razvoj dece koja su na samom početku sticanja osnovnih navika za bavljenje sportom.

Osnovni cilj našeg kluba je da se zadovolje sve biološke, psihofizičke sposobnosti, da kroz igru i trening deca pravilno shvate fudbalsku igru i poštuju Fer-Play.

Naš zadatak je usmeren ka učenju osnovnih elemenata fudbalske igre, specifičnom osećaju za loptu, razvoj intelektualnih sposobnosti, rad na tehničkim I taktičkim detaljima fudbalske igre, fizičke pripreme, pedagoškom I psihološkom radu svakog pojedinca.

TERMINI ŠKOLE FUDBALA

SUBOTA: OD 14:00 DO 15:00

2016-11-30 00:00:00
Dečiji sportski klub “Panta Rei” Prikaz sportskog kluba Dečiji sportski klub “Panta Rei” u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , ,

Broj pregleda: 2,659
U kategoriji Školice sportaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori