Back BesplatanSport.com

Prva sportska košarkaška gimnazija "Koledž Beograd" Beograd

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Stjepana Supanca 15
11000
Telefon
011/2570 199
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Naša gimnazija nastala je iz potrebe da se objedini jedno i drugo. Pored toga što učenicima pruža opšte obrazovanje jer je gimnazija opšteg tipa, otvara im i vrata sportskog uspeha. 

Naša gimnazija se nalazi u ulici Stjepana Supanca 15a u Železniku, a sa radom je počela 2. septembra 2002. godine.

Nastavom su obuhvaćeni  svi predmeti propisani od strane Ministarstva prosvete i sporta, što podrazumeva prohodnost na sve fakultete ako se učenik  posle mature  opredeli za nastavak školovanja .

Učenicima je obezbeđen organizovan prevoz do škole, odnosno kuće, a oni koji stanuju u koledžu mogu se pohvaliti komfornim dvokrevetnim sobama sa kupatilom i svim potrebnim sredstvima za prijatan boravak, uključujući i lekarsku pomoć za slučaj potrebe.

Učenici borave u školi u periodu od 8- 15.50h, što uključuje doručak, redovnu nastavu, sportske aktivnosti, ručak i konsultacije sa predmetnim profesorima.

Naša škola omogućava učenicima lakše savladavanje planova i programa za gimnaziju, kao i postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

2011-07-04 17:38:49
Prva sportska košarkaška gimnazija "Koledž Beograd" Beograd Prikaz sportskog kluba Prva sportska košarkaška gimnazija "Koledž Beograd" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 3,089
U kategoriji Škole i edukacijaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori