Internacionalna sportska akademija

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Bulevar Oslobodjenja 63
11000
Telefon
065/305 19 750
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Internacionalna Sportska Akademija je specijalizovana, profesionalno organizovana agencija sa bogatim iskustvom u pružanju pomoci mladim sportistima i sportistkinjama u sticanju sportskih stipendija na univerzitetima sirom Sjedinjenih Americkih Država.

Osnivac Agencije ISA je Bojan Vuckovic. Bojan je bivsi fudbaler Partizana koji je u vreme izuzetno jake konkurencije u jugoslovenskom fudbalu uspeo da izbori svoje mesto, kako medu 22 najbolja igraca crno-belih, tako i u postavi mlade reprezentacije Jugoslavije. Ipak, odlucio se za odlazak u Ameriku gde je upisao studije medunarodnog biznisa i finansijskog menadžmenta na Franklin Pierce Koledžu, u državi Nju Hempsir.

Nakon prve dve godine oborio je mnoge skolske rekorde i proglasen je za najboljeg igraca Amerike medu brucosima. U cetvrtoj godini je obezbedio mesto u idealnom sastavu svih americkih univerziteta.

2011-07-09 11:47:05
Internacionalna sportska akademija Prikaz sportskog kluba Internacionalna sportska akademija u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 3,685
U kategoriji Škole i edukacijaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori