Organizacija "Skochypstiks" Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 13 glasova

Adresa
Filipa Višnjića 5
21000
Telefon
064/177 35 13
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Skochypstiks organizacija nastaje 2008. godine, u Novom sadu, kao organizacija koja je okrenuta mladima, i pomaze im u njihovom razvoju u oblasti kulture i sporta. Reč SKOCHCYPSTIKS je izmišljena reč, skovana od reči skoči.Od kako je nastala, pa do danas, Skochypstiks organizacija je organizovala više različitih kulturnih dešavanja kao što su humanitarne akcije, parkour radionice, muzička dešavanja i prezentovanje mladih neafirmisanih muzičara, razne performanse itd.

Počevši od oktobra 2010. godine, pokrenuli smo i školu parkoura u Novom Sadu, gde se trenutno stvara prva generacija koja će imati uticaja za dalji razvoj parkoura kod nas.Naša škola obuhvata redovnu nastavu parkoura, koja se podjednako održava u zatvorenim uslovima i napolju. U našoj filskulturnoj sali polaznicima je omogućeno bezbedno upoznavanje sa tehnikama parkoura u kontrolisanim uslovima.

2011-06-29 16:04:16
Organizacija "Skochypstiks" Novi Sad Prikaz sportskog kluba Organizacija "Skochypstiks" Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 7,681
U kategoriji Proizvođači sportske opremeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori