Back BesplatanSport.com

Teniska akademija, škola tenisa Tipsarević

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Autoput br.2
11070
Kontakt osoba
Nemanja Plavšić
Telefon
063/858 -98-58
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Akademija Tipsarevic je osnovana u maju 2013. godine i nalazi se u neposrednoj blizini sportskog centra "11. april", u odličnom ambijentu za razvoj mladih teniskih igrača.

Osnivač teniske akademije je Janko Tipsarević, poznati srpski i svetski teniser sa ciljem razvoja tenisa u Srbiji i želeći da prenese svoje znanje i iskustva iz bogate teniske karijere.

Kvalitetan program i iskusni treneri će pomoći mladim igračima da se razviju tehnički, psihički i fizičiki. Bilo da želite da unapredite pshičku stabilnost, rad nogu, servis ili fizičku izdržljivost, mi ćemo kreirati program za vas. Ukoliko volite tenis, ukoliko želite da napravite prve teniske korake, ili samo želite da postanete šampion, pridružite nam se i budite deo našeg tima. Dobrodošli!

Tipsarević akademija tenisa – 11.April je smeštena u sklopu Sportskog rekreativnog centra „11. April“ (Autoput br.2) u Novom Beogradu.

Nalazi se na samo šest kilometara od centra srpske prestonice na delu autoputa Beograd – Zagreb. Ka Akademiji Tipsarević možete stići autobuskim linijama 75, 15, 72, 82,77,45.

2016-09-24 00:00:00
Teniska akademija, škola tenisa Tipsarević Prikaz sportskog kluba Teniska akademija, škola tenisa Tipsarević u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,139
U kategoriji TenisBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori