Teniski klub "Spens" Novi Sad

Rejting
★★★½
Ocena: 3.81 - 26 glasova

Adresa
Sutjeska 2
21000
Telefon
064/2279030
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teniska akademija "Spens" osnovana je 08.02.2007 u Novom Sadu. Iako tek osnovana, akademiju pohadja preko 150 dece u svim kategorijama i ima najvise registrovanih igraca u gradu. Teniska akademija "Spens" koristi terene SPC "Vojvodina" (Spens) kojih ima ukupno 11, a pusteni su u funkciji 1987 god. Iako su tereni sluzili iskljucivo za rekreaciju tek od 2007. godine, po osnivanju akademije pocinje sa profesionalnim radom.

Osnivac akademije je profesor Cvetkovic Predrag, koji je ujedno i direktor kluba. U akademiji rade tri trenera i cetiri sparing partnera. Takmicari su zastupljeni u svim starosnim kategorijama : 10, 12, 14, i 18god. Iako postoji samo nekoliko meseci akademija je oraganizovala preko deset internih turnira za svoje clanove. Osnovi razlozi osnivanja akademije su pre svega zelja da se sto veci broj dece ukljuci u sport i odvoji od ulice i poroka kao sto su droga i akohol, a posle, kako to vec ide, iz kvantiteta proizlazi kvalitet,i sigurno je da smo na pravom putu da to i postignemo. Ove zelje su vec potvrdjene kod mladih igraca, medju kojima se najvise isticu oni najmladji, decaci i devojcice do 10 godina.

Akademija je u kratkom periodu svog postojanja organizovala vise dobrotvornih aktivnosti medju kojima se istice besplatna skola tenisa koju je u aprilu 2007. godine pohadjalo oko 150 malisana. Celnici kluba se ne zadovoljavaju dosadasnjim postignucima i u buducnosti planiraju da organizuju nove aktivnosti za svoje clanove: tenis kamp, prijateljske susrete sa inostranim klubovima, a u planu je i dolazak inostranih strucnjaka pre svega iz Rusije i Ceske. Za samo nekoliko meseci tenis klub "Spens" je postigao rezultate na kojima bi pozavideli mnogo stari i poznatiji klubovi. Sudeci po tome teniska akademja "Spens" je na pravom putu da postane jedan od najuspesnijih klubova u zemlji.

2011-05-26 16:57:56
Teniski klub "Spens" Novi Sad Prikaz sportskog kluba Teniski klub "Spens" Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 12,834
U kategoriji TenisBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori