Sportski Klub "Meridiana" Novi Sad

Rejting
★★★½
Ocena: 3.73 - 16 glasova

Adresa
Stojana Novakovica 2
21000
Kontakt osoba
Čović Milan - Direktor Sportskog Kluba
Telefon
066/5052298
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportski klub "Meridiana" je najveći sportsko rekreativni centar u Srbiji. Prostire se na 12000 kvadratnih metara, sa 10 teniskih i 3 terena za mali fudbal pod veštačkom travom, od kojih je jedan u balonu sa grejanjem i 18 reflektora. Pravljen je po uzoru na istoimeni centar u pobratimskom italijanskom gradu Modeni.

Pored najmodernije opremljenih terena osvetljenih sa 120 reflektora, “Meridiana” je ponosna na svoju vrlo prijatnu kafeteriju kao i zimsku i letnju baštu na 600 metara kvadratnih.

Sadrži i restoran, 8 svlačionica, saunu, sobu za fizioterapiju, prijatno osoblje koje je uvek u funkciji gostiju, ponudu vrhunskih vina iz svih krajeva zemlje Italije kao i sveta, organizaciju svih vrsta promocija i proslava. I na kraju, “Meridiana” sadrži sve uslove da izraste u kako tenisku tako i fudbalsku akademiju. Mi imamo vrhunske timove trenera u sportskom centru “Meridiana”, koji se svakodnevno bave našim mališanima u cilju njihovog formiranja u vrhunske ljude i sportiste. Pored rekreativnog postoji i takmičarski program kroz školu fudbala i tenisa.

2011-05-25 21:30:52
Sportski Klub "Meridiana" Novi Sad Prikaz sportskog kluba Sportski Klub "Meridiana" Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 16,527
U kategoriji TenisBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori