Orijentiring klub "LS International" Beograd

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Branislava Barišića Doktora 26
11273
Telefon
011/8482 752
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Orijentacioni klub „LS International“ je osnovan početkom 1999. godine u Batajnici, sa ciljem da se deci iz ovog beogradskog naselja olakša bavljenje orijentacionim sportom. Pored brojnih nagrada i priznanja takmičara-bivših i sadašnjih članova kluba, kako na domaćim tako i inostranim terenima, klub LSI se može pohvaliti i organizacijom letnjih, zimskih i međunarodnih trening kampova za početnike i napredne orijentirce, prezentacijama i požrtvovanom radu na popularizaciji školskog i studentskog sporta, učešćima u akcijama za unapređenje zdravlja i zaštite životne sredine, negovanjem fair play-a i zdravih stilova života. U protekloj deceniji, uprava kluba i sami takmičari uspostavili su mnoge kontakte i nastavili da neguju druženja i prijateljstva sa zaljubljenicima u orijentiring širom sveta.

 

Dosadašnji rezultati i planovi za buduće aktivnosti kluba temelje se na kontinuiranom unapređenju znanja i veština članova i stručnih saradnika tima. Pored zdravstvenih radnika koji brinu o takmičarima, obučenih instruktora-demonstratora orijentiringa, u redovima LSI-a mogu se naći i reambulatori i crtači karata za orijentiring, što svedoči o kvalitetu i ozbiljnosti rada kluba LSI.

2011-01-24 00:58:40
Orijentiring klub "LS International" Beograd Prikaz sportskog kluba Orijentiring klub "LS International" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, ,

Broj pregleda: 2,315
U kategoriji OrijentiringBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori