Odbojkaški klub "Zvezda NP" Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.6 - 10 glasova

Adresa
Jurija Gagarina 65
11070
Kontakt osoba
Predsednik kluba - Nebojša Panjković
Telefon
011/227 93 90
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Na Osnivačkoj skupštini održanoj 15.10.2006. pokrenuta je ideja o osnivanju odbojkaškog kluba kao kluba prijatelja odbojke i sporta uopšte. Tako je klub registrovan kao OK„Zvezda NP” i počeo je sa svojim radom 23.10.2006. pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i sporta.


Prvi članovi kluba bili su sami osnivači (bivši aktivni igrači, treneri u drugim klubovima, odbojkaške sudije i drugi sportski radnici), a zatim je u okviru njega pokrenuta škola odbojke namenjena dečacima i devojčicama uzrasta od 7 do 15 godina.


Zadatak škole odbojke je da kod dece razvija ljubav prema sportu, odbojci prvenstveno, propagira važnost sporta u pravilnom rastu i razvoju dece, ali i da vaspitava decu u sportskom duhu, razvija toleranciju i komunikaciju neophodnu za život u zajednici. Za to su se postarali treneri koji su uvek težili i najboljim uslovima za rad – odlično opremljenim i održavanim salama, rekvizitima i loptama.

2011-03-24 20:08:20
Odbojkaški klub "Zvezda NP" Beograd Prikaz sportskog kluba Odbojkaški klub "Zvezda NP" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 5,302
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori